«ΑΝΤΑΡΤΕΣ» ΚΑΙ «ΜΑΧΗΤΕΣ» ΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»;

Στην κάθε είδηση, σημασία έχει η φρασεολογία και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται για τα περιγράψουν καταστάσεις και πρόσωπα. Σύμφωνα, λοιπόν, με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο φυσικά ελέγχεται απολύτως από την συριζοψεκασμένη λετσαρία, οι ισλαμιστές-αποκεφαλιστές-συμμορίτες του ISIS χαρακτηρίζονται «αντάρτες» και «μαχητές». Ιδού:

«Συρία: Ξεκίνησε η απομάκρυνση των μαχητών του ΙΚ από το Γιαρμούκ

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε σήμερα η εκκένωση των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους από τον τελευταίο θύλακα των ανταρτών κοντά στη Δαμασκό

Το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ εξαπέλυσε πριν από έναν μήνα ευρείας κλίμακας αεροπορική και χερσαία επιχείρηση εναντίον του Γιαρμούκ με στόχο να εδραιώσει την κυριαρχία του στην πρωτεύουσα και τα περίχωρά της.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο , λεωφορεία εισήλθαν στον θύλακα μετά τα μεσάνυκτα για να παραλάβουν μαχητές και τις οικογένειές τους. Αναχώρησαν για τη Μπάντια, μια αραιοκατοικημένη περιοχή ανατολικά της Δαμασκού».

Γιατί όχι και «κοινωνικοί αγωνιστές», ωρέ συντρόφια;