ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ COUDENHOVE-KALERGI

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Πόσοι Έλληνες άραγε γνωρίζουν ότι ολόκληρη η στρατηγική υπόσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης βασίζεται σε ένα σχέδιο που καταρτίστηκε αρχικά το 1920 από έναν Ιαπωνο-Ευρωπαίο αριστοκράτη ονόματι Richard Nikolaus Coudenhove – Kalergi, ο οποίος οραματίστηκε ότι ο μελλοντικός Ευρωπαίος θα είναι μεικτής λευκής, αφρικανικής και ασιατικής φυλής και θα κυριαρχείται από μια εβραϊκή ελίτ.

Οι προτάσεις του το 1920 είχαν μαζική οικονομική και πολιτική υποστήριξη από ισχυρούς Εβραίους της εποχής όπως τους τραπεζίτες Λουί Ναθάνιελ Ρότσιλντ, Πάουλ Βάρμπουργκ, Μπέρναρντ Μπάρουχ και άλλους. Η εφαρμογή του σχεδίου και των συστάσεων του Κουντενχόβε-Καλέργι ξεκίνησε λίγο μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και συνεχίζεται έως σήμερα.

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus» που εκδόθηκε το 1925 ο Κουντενχόβε-Καλέργι οραματίζεται μια ενωμένη Ευρώπη, την μίξη μεταξύ Ευρωπαίων, Αφρικανών και Ασιατών και την δημιουργία μιας άβουλης και υποτελούς νεγροειδούς φυλής η οποία θα υποταχθεί στην «ευγενή φυλή» των Εβραίων που σύμφωνα με τον μασόνο Καλέργι δεν έχει δεχθεί ανά τους αιώνες επιμιξίες και είναι «καθαρή». Ο ίδιος ο Καλέργι δεν ήταν Εβραίος, ήταν όμως και οι δυο από τις συζύγους του καθώς και όλοι οι ευεργέτες του.

Η στήριξη του σχεδίου Κουντενχόβε-Καλέργι από ισχυρούς χορηγούς Εβραίους τραπεζίτες οδήγησε αναπόφευκτα σε πρακτικά αποτελέσματα, ενώ η αξιοποίηση των αποτελεσμάτων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από τους Σιωνιστές και μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα έβαλε τις βάσεις για την λεγόμενη «ευρωπαϊκή συνοχή» και την καταστροφή των κρατών-εθνών της Ευρώπης.

Η λαθρομετανάστευση, ο λαθροεποικισμός είναι μέρος των σχεδίων για την καταστροφή των εθνών της Ευρώπης, κάτι που πιστοποιείται και από τον εβραίο καθηγητή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ Yascha Mounk ο οποίος έχει δηλώσει ότι «στην Ευρώπη αυτή την στιγμή γίνεται ένα πείραμα το οποίο είναι πρωτοφανές στην ιστορία της μετανάστευσης. Χώρες οι οποίες είναι χαρακτηρισμένες ως μονοθεϊστικές, μονοπολιτισμικές και μονοθρησκευτικές υποχρεώνονται να αλλάξουν την ταυτότητα τους. Δεν γνωρίζουμε εάν το πείραμα θα πετύχει, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να πετύχει».

Αυτή την στιγμή δεκάδες εκατομμύρια λαθρομετανάστες από την Αφρική και Ασία έχουν πλημμυρίσει την Ευρώπη και το έργο της φυλετικής ανάμιξης υπό την αιγίδα μιας ατελείωτης προπαγάνδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το Ευρωπαϊκό Κράτος, με την ανάμικτη φυλή που δεν θα έχει καταγωγή και ιστορική γλώσσα και με τον Εβραίο ηγεμόνα, που οραματίστηκε ο Καλέργι διαμορφώνεται κάτω από τα μάτια μας έχοντας ως υποστηρικτές τα «παιδιά» του Ιαπωνο-Ευρωπαίου αριστοκράτη που είναι οι νεοφιλελεύθεροι, οι αριστεροί και οι ψευτοδεξιοί της γηραιάς ηπείρου και η καμαρίλα του ΝΑΤΟ.

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι εάν οι λαοί της Ευρώπης δεν αντιδράσουν, θα καταλήξουμε όλοι στα θανατηφόρα χαρακώματα που σκάβουν για εμάς οι κινούντες τα νήματα πίσω από την κουρτίνα Σιωνιστές ιμπεριαλιστές. Αν δεν αγωνιστούμε τώρα εναντίον αυτών των υποχθόνιων σχεδίων που σκοπό έχουν την αλλοίωση-κατάργηση των ευρωπαϊκών φυλών και την παραγωγή μιας νέας ράτσας, τότε ή ο αγώνας μας δεν αξίζει ή δεν αξίζουμε εμείς οι ίδιοι.