ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΚΗ, «ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ», ΙΔΟΥ Η «ΡΟΔΟΣ» (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)!

Όλο «αυστηρά μηνύματα» προς τους γειτόνους (Τούρκους και Σκοπιανούς) στέλνει ο πρόεδρος Πάκης, με ζητωπατριωτικούς δεκάρικους που εκφωνεί από πόλη σε πόλη κι από χωρίου εις χωρίον, που επισκέπτεται.

Καλές οι θεωρίες, για λαϊκή κατανάλωση, αλλά πλησιάζει η «ώρα μηδέν» στο σκοπιανό ζήτημα, με την εκχώρηση του ονόματος να είναι επί θύραις.

Αύριο το πρωί, λοιπόν, το «πατριωτάκι» ο πρόεδρος θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον mister Tsipra, για να τον ενημερώσει επισήμως για την «τελική λύση», που θα είναι η προδοσία του ονόματος!

Θα μας πείτε, τι να κάνει κι ο πρόεδρος, είναι «ανεύθυνος άρχων» και τα λοιπά… Αυτά ισχύουν μέχρις ενός σημείου, αλλά ο εκάστοτε πρόεδρος έχει ένα ακαταμάχητο «όπλο» στη φαρέτρα του! Αυτό της παραίτησης!

Στην δεδομένη στιγμή δε, μια παραίτηση του προέδρου θα είναι συμφορά για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που αδυνατεί να εκλέξει νέο πρόεδρο. Άρα, πάμε για εκλογές, στις οποίες μετά βεβαιότητος θα συντριβεί!

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να μας αποδείξει το «πατριωτάκι» αν πιστεύει σ’ όλα αυτά τα βαρύγδουπα που λέει στους λόγους του και να γραφτεί τ’ όνομά του στην Ιστορία με χρυσά γράμματα! Να απειλήσει ευθέως με παραίτηση αν η συγκυβέρνηση αποδεχθεί οποιοδήποτε όνομα που έχει τον όρο «Μακεδονία»!

Ιδού η «Ρόδος» (Μακεδονία), πρόεδρε Πάκη! Στο χέρι σου είναι να αποτρέψεις την προδοσία! Άμα σου βαστάει, κάντο! Αλλιώς, άσε τα ζητωπατριωτικά κι ασχολήσου με τίποτα άλλο!