Ω, ΤΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ! ΜΟΝΟ… ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ!

Είναι… σκληρός και τον λένε Αποστολάκη! Πρόκειται για τον ναύαρχο και Α/ΓΕΕΘΑ, τον μόνο Α/ΓΕΕΘΑ ευρωπαϊκής χώρας που έχει εκδώσει ανακοίνωση κατά πολιτικού κόμματος (κατά της Χρυσής Αυγής, εννοείται…), ο οποίος συνάντησε τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ, στο περιθώριο της 179ης Συνόδου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ.

Και σύμφωνα με τα παπαγαλάκια της διαδικτυακά ξεσαλωμένης καμμεναρίας, του έβαλε… άγριο χέρι!

Κατ’ αρχάς, «χωρίς περιστροφές» (σύμφωνα με τους παπαγάλους – μωρέ τέτοιους θέλουμε!) απαίτησε την άμεση απελευθέρωση των δύο ομήρων στρατιωτικών μας και κατά δεύτερον «έθεσε εμφατικά» (oh, yes!) και το ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο.

Δηλαδή, μόνο… σκαμπίλια που δεν του’ ριξε του Τουρκαλά ο… τιτανοτεράστιος! Ή μήπως του’ ριξε, αλλά δεν το «διέρρευσε» στον… ανθό της διαδικτυακής εθνικοφροσύνης, από… σεμνότητα;

Ποια ήταν η απάντηση των… πανικόβλητων Τουρκαλάδων, δύο μόλις ώρες μετά την συνάντηση; Η υδρογραφική υπηρεσία του τουρκικού Ναυτικού εξέδωσε οδηγία (Navtex), με την οποία δεσμεύει το κεντρικό Αιγαίο (περιοχή μεταξύ Σκύρου και Ψαρών) από τις 28 μέχρι τις 30 Μαΐου και από τις οκτώ το πρωί έως στις τρεις το μεσημέρι και στις 31 Μαΐου από τις δώδεκα έως στις τρεις το μεσημέρι, το διήμερο 11 και 12 Ιουνίου πάλι από τις οκτώ το πρωί έως στις τρεις το μεσημέρι και στις 13 Ιουνίου, την ίδια πάντα ώρα!

Ζήτω και ξανά ζήτω για το λιοντάρι μας! Απάνω τους και τους φάγαμε!