ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ: ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ… ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο, αλλά για σύγχρονο κυνήγι μαγισσών, από τους συριζαίους νοσταλγούς του χασάπη Στάλιν και υπηρέτες της Μέρκελ και του Τραμπ.

Μια νταλίκα, λοιπόν, που όπως βεβαιώνει η επίσημη ιστοσελίδα των τριτομνημονιακών αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ «κυκλοφορεί στον Κηφισό» και είναι… «περιφερόμενη ύβρις της Ελληνικής Δημοκρατίας»!

Στην… μεγάλη ανακάλυψη της… αντιδημοκρατικής νταλίκας, που φέρει στο πίσω μέρος της το έμβλημα της 21ης Απριλίου, συνέβαλε «δημοκράταρος» που δηλώνει συγγραφέας, ο οποίος με ζήλο καγκεμπίτη των εποχών της δόξας του «μεγάλου πατερούλη», την φωτογράφισε κι έγραψε για την… ανακάλυψή του:

«Εμπρός μου στον Κηφισό. Περιφερόμενη ύβρις της Ελληνικής Δημοκρατίας. [Ευκαιρία διαγραφής μερικών «φίλων» χουντικών – Το ότι η Δημοκρατία πρέπει ή δεν πρέπει να ανέχεται τους εχθρούς της να μην το συγχέουμε με την ελευθερία της γνώμης. Εδώ έχουμε να κάνουμε με προσβολή του πολιτεύματος}.

Ακόμα δω είστε συντρόφια; Στείλτε τα τσιράκια σας να κυνηγήσουν την… αντιδημοκρατική νταλίκα, για να… προστατευθεί το «πολίτευμα»!

(ΥΓ): Αλήθεια σύντροφε, το έμβλημα της 21ης Απριλίου σε πείραξε; Τα Μνημόνια που ερήμωσαν τη χώρα δε σε πειράζουν;