ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ενώ τα πρακτόρια του Σόρος, έντρομα να μην χάσουν τους παχυλούς μισθούς λόγω… αναδουλειάς, καθώς και τα μιλημένα καθεστωτικά ΜΜΕ, άρχισαν πάλι να λένε παραμύθια περί «ρατσιστικών επιθέσεων» (για μια επίθεση κατά Πακιστανού στο Περιστέρι, από άγνωστους δράστες…), πραγματικές –και αποδεδειγμένες!- ρατσιστικές επιθέσεις γίνονται καθημερινά σ’ ολόκληρη την χώρα!

Στην Ηγουμενίτσα, λοιπόν, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δυο από τα τέσσερα «προσφυγάκια» από το Ιράκ, που χτύπησαν και λήστεψαν έναν Πακιστανό.

Οι τέσσερις Ιρακινοί δράστες περικύκλωσαν έναν 24χρονο από το Πακιστάν που πήγαινε στο σπίτι του και άρχισαν να τον χτυπούν. Όταν τον εξουδετέρωσαν, άρπαξαν από τις τσέπες του 100 ευρώ και ένα κινητό και τράπηκαν όλοι μαζί σε φυγή, αλλά λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν οι δύο από τους δράστες κι έδωσαν και τα στοιχεία των δυο ομοεθνών συνεργών τους που πρόλαβαν να διαφύγουν.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!