ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑΝ ΒΟΛΤΑ!

Οι διακινητές ναρκωτικών σκαρφίζονται διάφορα τεχνάσματα για να μην τους κάνουν τσακωτούς με το εμπόρευμα, αλλά αυτή η  περίπτωση δεν έχει προηγούμενο. 

Το να κρύβουν κοκαΐνη σε καροτσάκι μωρού δέκα οκτώ μηνών, που δήθεν έβγαζαν για την απογευματινή του βόλτα ίσως δεν έχει ξαναγίνει στα αστυνομικά χρονικά.

Κι όμως, συνέβη στο κέντρο της Λάρισας.

Ένας 46χρονος, υπήκοος Αλβανίας και η 39χρονη φίλη του, υπήκοος Ρωσίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ακριβώς πάνω στη… βόλτα.

Οι αστυνομικοί, που είχαν τις πληροφορίες για την εν γένει διακίνηση αλλά δεν πίστευαν στα μάτια τους, αντελήφθησαν ότι σε κάποιο σημείο περίμενε το ζευγάρι ένας 51χρονος αγοραστής.

Στο σημείο συνάντησης, ο αλλοδαπός έβγαλε ένα κουτάκι μέσα από το καροτσάκι, το οποίο, όπως απεδείχθη, περιείχε 22,5 γραμμάρια κοκαΐνης σε «φιξάκια» για να το παραδώσει στον αγοραστή.

Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν την επέμβαση, συλλαμβάνοντας τα τρία άτομα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της διακίνησης, της εμπορίας και της αγοράς ναρκωτικών.

Μετά την απολογία του ζευγαριού, εισαγγελέας και ανακριτής διέταξαν την προφυλάκιση του 46χρονου, ενώ η 39χρονη φίλη του και μητέρα του μωρού, η οποία δήλωσε άγνοια για την συναλλαγή που έγινε με την «κάλυψη» του καροτσιού του μωρού της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων και η απαγόρευση εξόδου της από τη χώρα.

Να τους χαίρονται τους πανούργους οι «συμπαραστάτες»και «αλληλέγγυοι» εσωτερικού και εξωτερικού!

Κ.Π.