«ΕΓΔΥΣΑΝ» ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑ!

Σε εξευτελιστικό έλεγχο (σωματικός έλεγχος, έλεγχος ταυτοτήτων, «διάβασμα» της κόρης του ματιού του με τη χρήση ειδικού μηχανήματος, αφαίρεση ζώνης και παπουτσιών…) πέρασαν οι Τουρκαλάδες τον Βούτση και την κομπανία του (Γενικός Γραμματέας της Βουλής Κώστας Αθανασίου και ο Διπλωματικός Σύμβουλο της Βουλής Σπύρος Θεοχαρόπουλος), ώστε να τους επιτρέψουν να δουν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στα μπουντρούμια της Αδριανούπολης.

Βεβαίως, τα περί του ελέγχου τα «διέρρευσε» ο ίδιος ο Βούτσης στα πρόθυμα ΜΜΕ, με την επισήμανση ότι οι Τούρκοι τα έκαναν όλα αυτά προσβλέποντας «σε μια άρνηση του κ. Βούτση όλων αυτών των ελέγχων και τη δημιουργία νέου επεισοδίου», για να χειραγωγηθούν να σκεφτούν τα ζώντα ζώα που θα διαβάζουν για όλα αυτά, ότι η προεδράρα μας δεν τους έκανε το χατίρι.

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι ο Βούτσης τα υπέστη όλα αυτά φοβούμενος ότι αν αρχίσει να κάνει μαγκιές δεν θα το είχαν σε τίποτα οι Τουρκαλάδες να τον ρίξουν στα μπουντρούμια!

Μόνο στην Χρυσή Αυγή ξέρει ο λεγάμενος να κάνει κομμουνιστομαγκιές, έχοντας βεβαίως την κάλυψη όλου του σάπιου «συνταγματικού τόξου»!