ΠΑΝΤΑ… ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΤΑ PUBLIC ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ MARKETPLACE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ… ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Συνεχώς, οι κομμουνιστές ισχυρίζονται πως είναι… πρωτοπόροι. Πράγματι είναι, αλλά στις… καπιταλιστικές επιχειρήσεις, που τις ξέρουν απόξω κι ανακατωτά!

Σας μεταφέρουμε την σχετική διαφημιστική καταχώρηση (υπό μορφήν… ειδήσεως – είναι «μανούλες» τέτοια κόλπα τα συντρόφια!), στα «αστικά» ΜΜΕ (τα οποία ελέγχουν κόκκινοι ολιγάρχες…):

«Τα Public δημιουργούν το 1ο ελληνικό marketplace – Νέα εποχή για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα από τα Public.

Τα Public, μέλος του Ομίλου Olympia, παρουσίασαν σήμερα τη νέα τους επιχειρηματική πρωτοβουλία, τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού Marketplace που αλλάζει τα δεδομένα στον χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου, στην Ελλάδα. Τα Public, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας & ψυχαγωγίας, σε Ελλάδα και Κύπρο, με μία επένδυση ύψους 1 εκ. ευρώ σε κορυφαία παγκοσμίως πλατφόρμα Marketplace, μετασχηματίζουν το public.gr, τον απόλυτο e-commerce προορισμό, σε ένα τεράστιο online mall που φιλοξενεί μικρά και μεγάλα, ελληνικά καταστήματα. Με την επένδυση των Public σε πλατφόρμα Marketplace δίνεται η δυνατότητα σε ελληνικά καταστήματα να αποκτήσουν το δικό τους shop in a shop στο public.gr και να έρθουν σε επαφή με τους 41 εκατ. επισκέπτες του, σε ετήσια βάση.  Μέσα από αυτές τις συνεργασίες η προϊοντική γκάμα του public.gr εμπλουτίζεται και οι επισκέπτες ανακαλύπτουν νέα προϊόντα και νέες κατηγορίες όπως: Βρεφικά Είδη, Είδη Σπιτιού και Smart Living, Γυμναστικής και Sports, Προσωπικής Φροντίδας, Χόμπι και Ελεύθερου Χρόνου, Αυτοκινήτου και Μηχανής, Ταξιδιού και Εποχικά».

Τα… «πάντα όλα» θα πουλάνε τα συντρόφια! Εκτός από… Ριζοσπάστη και τα… Άπαντα του Στάλιν!

(ΥΓ): Σύντροφοι γερά, πάρτε των αστών τα λεφτά – Μ’ ένα Marketplace η προλεταριακή επανάσταση έρχεται ακόμα πιο κοντά!