Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΤΡΑΜΠ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ: ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! 52 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 2.500 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!

Ήταν προβλεπόμενο ότι θα συμβεί και συνέβη! Αυτή την μέρα, λοιπόν, επέτειο της ιδρύσεως του σιωνιστικού τρομοκράτους και ημέρα της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τον θλιβερό παλιάτσο Τραμπ, βρίσκεται σε εξέλιξη μια ανθρωποσφαγή!

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, 52 Παλαιστίνιοι έπεσαν νεκροί από Ισραηλινά πυρά (μεταξύ των οποίων και 8 παιδιά…) και περίπου 2.500 έχουν τραυματιστεί (772 απευθείας από αληθινά πυρά).

Πρόκειται για διαδηλωτές που αντιδρούν στην μεταφορά της Αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ και την αναγνώρισή της ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Αρχιτέκτονας του ανοίγματος των πυλών της κολάσεως (και πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ, κατά πολλούς…) είναι ο φανατικός σιωνιστής γαμπρός του παλιάτσου, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος έκανε θριαμβευτικές δηλώσεις και προανήγγειλε επιδρομή στο Ιράν::

«Ενώ πρόεδροι πριν απ’ αυτόν υπαναχώρησαν από τη δέσμευσή τους ότι θα μετέφεραν την αμερικανική Πρεσβεία μόλις θα αναλάμβαναν καθήκοντα, αυτός ο πρόεδρος το έκανε. Επειδή, όταν ο πρόεδρος Τραμπ δίνει μια υπόσχεση, την τηρεί. Η επίθεση του Ιράν απειλεί τους πολλούς φιλειρηνικούς πολίτες σ’ όλη την περιοχή και στον κόσμο. Από το Ισραήλ μέχρι την Ιορδανία, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία και πέραν αυτών, πολλοί ηγέτες αγωνίζονται για να εκσυγχρονίσουν τις χώρες τους και να δημιουργήσουν καλύτερη ζωή για τον λαό τους…».

(ΥΓ): Και μια σημαντική παρατήρηση: ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!