ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

66927ada113bc33383abb2b8d0fa2dd8_L
Μας έχουν βρει… μπόσικους στην Ελλάδα οι τουρκαλάδες και προκαλούν αδιάκοπα! 
Το τουρκικό ΓΕΕΔ εξέδωσε την Τετάρτη 9 Μαΐου ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, βάσει της οποία, σύμφωνα με το Militaire, ενημερώνει για την διεξαγωγή της άσκησης έρευνας-διάσωσης με την επωνυμία DENIZ ASLANI (Θαλάσσιος Λέων).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου η άσκηση θα διεξαχθεί στην τουρκική περιοχή έρευνας διάσωσης, η οποία, ωστόσο, σύμφωνα με τους Τούρκους, περιλαμβάνει το μισό Αιγαίο, αλλά και στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου, το χρονικό διάστημα 13-15 Μαΐου.
Δεν είναι μονάχα αυτό όμως! 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην άσκηση, θα συμμετάσχουν οι Διοικήσεις Χερσαίων, Ναυτικών και Αεροπορικών Δυνάμεων, η Διοίκηση Ασφαλείας Ακτών, καθώς επίσης και τα Υπουργεία Ναυτιλίας, Μεταφορών και Επικοινωνιών, καθώς επίσης και 1 σκάφος της Διοίκησης Ασφαλείας Ακτών του Ψευδοκράτους!
Υπογραμμίζεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά που θα δούμε να κυματίζει η σημαία του ψευδοκράτους στο Αιγαίο, παρουσία ξένων αντιπροσωπειών και εκπροσώπων των ΜΜΕ, κάτι που υπερτονίζει και η τουρκική πλευρά!
Με τις υγείες μας! Πάντα τέτοια και… στα δικά μας οι λεύτερες που λένε…
Δείτε και τους χάρτες της άσκησης και το μισό Αιγαίο εντός τους, εκεί δηλαδή που θέλουν οι Τούρκοι να κυματίσει η σημαία του ψευδοκράτους:
xariri1
xartiri2