«ΑΥΓΗ»: ΤΑ’ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Ένα πολύ ενδιαφέρον (ή πολύ… προβοκατόρικο!) άρθρο με τίτλο «Το Μακεδονικό και η Νέα Δημοκρατία» γράφτηκε στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ. Στο συγκεκριμένο άρθρο ομολογείται επί της ουσίας ότι οι Τσιπροκαμμένοι έχουν συμφωνήσει για την εκχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, χαρακτηρίζοντας «ιστορική ευκαιρία» την προδοσία. Στο τέλος του δε, υπονοείται σαφέστατα ότι υπάρχει ομάδα βουλευτών της ΝΔ έτοιμη να υπερψηφίσει την προδοσία, ακόμα και κόντρα στην –βασιζόμενη σε προφανέστατες πολιτικές σκοπιμότητες κι όχι σε αρχές- επίσημη κομματική γραμμή, προκαλώντας διάσπαση στην νουδούλα. Ιδού το επίμαχο απόσπασμα:

«Το ζήτημα μιας συμφωνίας με την ΠΓΔΜ είναι πολύ πιο σοβαρό από όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις. Εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις για συμφωνία, θα υπάρξει και η απαιτούμενη πλειοψηφία για την έγκρισή της στη Βουλή. Και το χτύπημα στη συνοχή και το κύρος της Ν.Δ. αυτή τη φορά θα είναι συντριπτικό».

Μέχρι ώρας, στην νουδούλα κάνουν τους… Κινέζους. Γιατί άραγε δεν το διαψεύδουν; Πού… κωλύονται;