ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ;

Επανερχόμαστε στο θέμα που ανεβάσαμε εκτάκτως χθες στο βράδυ για να πούμε –τι άλλο;- ότι οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν.

Ο δράστης λοιπόν της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι στο Παρίσι  ο οποίος σκότωσε έναν 29χρονο και τραυμάτισε άλλα τέσσερα άτομα ήταν, φυσικά, τζιχαντιστής, Γάλλος με καταγωγή από την Τσετσενία.

Ο 21χρονος νεαρός τζιχαντιστής, τον οποίο το Ισλαμικό Κράτος με ανάρτησή στο προπαγανδιστικό όργανο της τζιχαντιστικής οργάνωσης, πρακτορείο Amaq, αναγνώρισε ως «στρατιώτη» του, φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγαλός» ενώ έκανε την επίθεση λίγο πριν τις 9 το βράδυ του Σαββάτου.

Ο εκπρόσωπος του συνδικάτου αστυνομικών, Ροκό Κοντεντό δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι ο δράστης αφού επιτέθηκε στους περαστικούς με ένα μαχαίρι, επιχείρησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς φωνάζοντας: «Θα σας σκοτώσω, θα σας σκοτώσω!». Οι αστυνομικοί αρχικά επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν χρησιμοποιώντας taser και τελικά υποχρεώθηκαν να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν προκειμένου να τον σταματήσουν.

Σημειώνεται ότι το Παρίσι από το 2015 μετρά πάνω από 240 νεκρούς σε επιθέσεις τζιχαντιστών.

Αυτά είναι τα «αγαθά» του «πολυπολιτισμού» και της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων»! Έχει κανείς αμφιβολία ποιοι κάνουν  πλέον κουμάντο στη Γαλλία; 

Κ.Π.