ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», «ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ». ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ VIAGRA ΖΗΤΑΝΕ!

Ένας Γερμανός γιατρός αποφάσισε να παραιτηθεί από τη δουλειά του σε κέντρο υποδοχής μεταναστών στην Βαυαρία. 

Ο λόγος είναι γιατί πολύ απλά κάποτε φρόντιζε πληγωμένους πρόσφυγες, όμως τώρα ενοχλείται συνεχώς από απαιτητικούς που ζητάνε Βιάγκρα ή άλλου είδους νέα «φάρμακα».

Οι «κάτοικοι» των κέντρων υποδοχής στη Βαυαρία δεν λαμβάνουν μαθήματα της γερμανικής γλώσσας, ούτε επιτρέπεται να εργάζονται, δικαιούνται όμως βασικές ιατρικές φροντίδες. Δεν συμβαίνει όμως πάντα αυτό, όπως εξηγεί ο γιατρός.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Τώρα πλέον έρχονται και ζητούν να τους δώσουμε μέχρι και Βιάγκρα. Άλλοι πάλι ζητούν να φτιάξουν νέα οδοντοστοιχία. Το πενήντα τοις εκατό των αιτούντων άσυλο έχουν τέτοιου είδους απαιτήσεις», εξηγεί.

Δύο ή τρία χρόνια πριν τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι περισσότεροι έφταναν εδώ με τα πόδια και ήταν γεμάτοι πληγές, παιδιά σε καχεκτική κατάσταση, αφυδατωμένα.

Η πλειοψηφία όμως των «προσφύγων» τώρα έρχονται από χώρες στις οποίες δεν υπάρχει πόλεμος και δεν κινδυνεύουν. Άτομα, για παράδειγμα, από το Αζερμπαϊτζάν ζητούν επίμονα διάφορες θεραπείες, σε σημείο μάλιστα που αν οι γιατροί αρνηθούν, να γίνονται βίαιοι και να απειλούν ακόμα και με μαχαίρια». 

Εδώ λοιπόν ταιριάζει κουτί το ρητό «Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι»… Η πολιτική της παγκοσμιοποίησης και των «ανοιχτών συνόρων» θα αναγκάσει τους αληθινούς Ευρωπαίους στο τέλος να πηγαίνουν «τοίχο-τοίχο». Και όπως φαίνεται, είμαστε ακόμα μονάχα στην αρχή…

Κ.Π.