«ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ» ΜΕ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» (ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΛΕΤΣΟ) ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!

 

Αναστατώθηκε η Λαμία ξανά από τους «ευπαθείς» που έστησαν «κινηματογραφικό» σκηνικό, αφού ένα ζευγάρι από δαύτους «κλέφτηκε» και «πλάκωσε» όλο το σόι για να «καθαρίσει»…

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο «ευπαθείς», κινούνταν επί της οδού Μπότσαρη την ώρα που έτερο όχημα με επιβάτες δύο άτομα, επίσης «ευπαθείς», φαίνεται να τους είχε στήσει καρτέρι κλείνοντάς τους τον δρόμο.

Εν τω μεταξύ ένας απ’ αυτούς κρατάει παλούκι! Οι νεαροί που είχαν στήσει το καρτέρι πλησίασαν το ζευγάρι με απειλητικές διαθέσεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των περίοικων ένας εκ των δύο κρατούσε πιστόλι ενώ αμφότεροι (αυτοί που έκαναν το μπλόκο) άρχισαν να τους βρίζουν στην διάλεκτο τους, βούτηξαν την γυναίκα με την βία την χτύπησαν την πέταξαν στο έδαφος και της έκλεψαν την τσάντα η οποία περιείχε 850 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο ένας «ευπαθής» φέρεται να «έκλεψε» την γυναίκα από τον κουνιάδο του και για αυτό τον λόγο άνοιξε η συγκεκριμένη βεντέτα!

Η κατάσταση με την παραβατικότητα των συγκεκριμένων έχει χτυπήσει κόκκινο, όχι μονάχα στη Λαμία, αλλά οπουδήποτε έχουν στήσει τις κοινότητές τους και ζουν παρασιτώντας σε βάρος των υπολοίπων νομοταγών πολιτών. Όπου ζουν αυτοί, το 80% των κλήσεων που δέχεται για επέμβαση η Αστυνομία τους αφορά.

Οι «συμπαραστάτες» τους τι έχουν να πουν για όλα αυτά;

Κ.Π.