Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ… Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Έχετε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει τριγύρω μας; Έχετε συνειδητοποιήσει τι εξελίσσεται καθημερινά; Έχετε συνειδητοποιήσει τι προετοιμάζεται; Έχετε συνειδητοποιήσει τι θα συμβεί λίαν συντόμως;

Ίσως αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τα παρακάτω να αντιληφθείτε με τρόμο πού οδηγούμαστε και ποια Μοίρα μας έχουν προδιαγεγραμμένη οι εταίροι μας Ευρωπαίοι με την πειθήνια συνεργασία των εθνομηδενιστών και δοσίλογων κυβερνώντων.

Στη γειτονική χώρα ο πρόεδρος Ερντογάν εδώ και πολύ καιρό οικοδομεί αργά και μεθοδικά μια κολοσσιαία πολεμική μηχανή. Ενώ η ελληνική πολεμική βιομηχανία εδώ και καιρό με τις ευλογίες των τελευταίων κυβερνήσεων έπαψε να υπάρχει με το κλείσιμο των εργοστασίων της ΕΒΟ και της ΠΥΡΚΑΛ η Τουρκία έχει προχωρήσει στην κατασκευή επιθετικών ελικοπτέρων του τύπου Τ129 ΑΤΑΚ για την κατασκευή των οποίων υπήρξε συνεργασία με την σύμμαχο και κοινοτική εταίρο μας Ιταλία. Το τουρκικό ναυτικό έχει εξοπλιστεί με κορβέτες τύπου MILGEM, ενώ συγχρόνως κατασκευάζεται για τον στρατό ξηράς ένας τεράστιος αριθμός τεθωρακισμένων τύπου ALTAY. Τέλος η κυρία Μέρκελ η σύμμαχος και φίλη της χώρας μας στέλνει στην Τουρκία έξι υποβρύχια.

Πέραν όμως από την ραγδαία αύξηση των εξοπλισμών και την εξέλιξη της πολεμικής βιομηχανίας, η Τουρκία εξοπλίζει τον Αλβανικό στρατό με σύγχρονα οπλικά συστήματα. Ο λόγος; Ηλίου φαεινότερος. Σε μια μελλοντική πολεμική αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, οι Αλβανοί θα μας επιτεθούν μαχόμενοι παρά τω πλευρώ της Τουρκίας,  με αντάλλαγμα πιθανώς την Νότια Ήπειρο.

Εμείς εδώ τι κάνουμε; Τίποτα απολύτως, διότι τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε. Μια χώρα εξαθλιωμένη οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά, έναν λαός φτωχοποιημένος και  στερημένος και πάνω απ’ όλα μια κυβέρνηση στυγνών και αηθών προδοτών, κοινωνών ισοπεδωτικών και χαοτικών ιδεοληψιών, ανίκανων και σαλτιμπάγκων. Η σύμμαχος Ευρώπη, απομυζάει κάθε υπάρχοντα οικονομικό πόρο μας, μας απαγορεύει ν΄ αναπτύξουμε ξανά την πρωτογενή μας παραγωγή και να εκμεταλλευτούμε τα πλούσια κοιτάσματα των υδρογονανθράκων και αφού είμαστε υπερχρεωμένοι η όποια ρευστότητα πάει στην πληρωμή των τόκων του χρέους και όχι σε μέτρα ανάπτυξης και ενίσχυσης των  εξοπλισμών μας, αλλά από την άλλη ενισχύει και εξοπλίζει τον Ερντογάν παρά τις καθημερινές απειλές και τις προκλήσεις εις βάρος μιας συμμάχου χώρας της, της Ελλάδας. Δεν θεωρούμε φυσικά ότι υπάρχει κάποιος τόσο αφελής που θα πιστέψει ότι σε πιθανή επίθεση της Τουρκίας η Ευρώπη θα μας στηρίξει. Πότε δεν το έκαναν και ποτέ δεν θα το κάνουν.

Επιπλέον η χώρα έχει κατακλιστεί λόγω της ανικανότητας, αδιαφορίας και ανευθυνότητας των κυβερνώντων και λόγω των εγκληματικών χειρισμών των υπουργών μεταναστευτικής πολιτικής, από ενάμιση εκατομμύριο μουσουλμάνους λαθρομετανάστες οι οποίοι καταστρέφουν την τουριστική οικονομία των νησιών, επιβαρύνουν την ελληνική κοινωνία με την παρουσία τους και θέτουν την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών και πάνω απ’ όλα τον πολιτισμό μας, σε θανάσιμο κίνδυνο.

Μήπως αρχίσατε τώρα να συνειδητοποιείτε που οδεύουμε;  Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον;

Και τι κάνετε γι’ αυτό; Απολύτως τίποτα, απόλυτη παθητικότητα. Επιλέγετε μοιρολατρικά να οδηγηθείτε ως πρόβατα προς σφαγή, αφού δεν έχετε ούτε καν συνειδητοποιήσει την διεθνή συνομωσία που υφαίνεται εδώ και χρόνια εις βάρος της Πατρίδας, του Ελληνισμού, εσάς των ίδιων, των παιδιών σας. Περισσότερο σας απασχολεί τι πρόκειται να πράξει ο  Σώζων Μπαλαίστρος Χάρος και η Δαλάγκα, ποια χώρα θα βγει πρώτη στην Eurovision, ποιος θα πηδήξει, ποια στο Power of love, αλλά τον Χάρο που απλώνει τα μαύρα του φτερά πάνω από τα κεφάλια σας τον αγνοείτε επιδεικτικά και αυτός δεν είναι Σώζων. Αντιθέτως δεν σας σώζει κανείς από αυτόν.

Ποια είναι η λύση; Η μόνη λύση για να προλάβουμε τον αφανισμό. Η ψήφος στις εκλογές που έρχονται. Η σωστή ψήφος στους σωστούς ανθρώπους. Ως λαός και ως χώρα γνωρίσαμε και την αστική δημοκρατία και την αριστερά και είδαμε ότι μας οδήγησαν στην απόλυτη καταστροφή. Η οικονομική και η κοινωνική καταστροφή επιτεύχθηκαν. Αυτό που μεθοδεύεται από τον Ερντογάν με την σιωπηρή αποδοχή των Ευρωπαίων δήθεν συμμάχων και φίλων, είναι ο αφανισμός  του Ελληνισμού.

Στις επόμενες λοιπόν εκλογές δώστε την ψήφο σας σε μια Εθνικιστική Πατριωτική κυβέρνηση η οποία θα προχωρήσει σε άμεση μονομερή καταγγελία των δανειακών συμβάσεων, στην έκδοση εθνικού νομίσματος, στην γρήγορη ανάπτυξη και ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και της μεταποιητικής βιομηχανίας, καθώς και στην άμεση ανάπτυξη της βαριάς πολεμικής βιομηχανίας. Διαθέτουμε και έξοχους επιστήμονες, και σύγχρονα σχέδια  και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να παράγουμε δικά μας οπλικά συστήματα, κάτι που δεν συνέβαινε ούτε κατά διάνοια στο παρελθόν για να μην χαθούν οι κολοσσιαίες μίζες αγοράς ξένων οπλικών συστημάτων. Πρωταρχικό μέλημα είναι η ενίσχυση του αξιόμαχου του στρατού μας σε ανώτατα επίπεδα και η αποτροπή κάθε εξωτερικού κίνδυνου. Διότι όποιος επιθυμεί ειρήνη προετοιμάζεται για πόλεμο. Τέλος η νέα κυβέρνηση θα αναζητήσει και θα βρει στρατηγικό συνεργάτη για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. Η επιδίωξη είναι να χτιστεί μια ισχυρή συνεργασία σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο. Όσον αφορά το μεταναστευτικό οι ροές θα σταματήσουν άμεσα με την θωράκιση των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων, καθώς και την αναβάθμιση και αύξηση των σωμάτων συνοριοφυλάκων. Η παράνομη είσοδος σε ελληνικό έδαφος θα εμποδίζεται με κάθε μέσο. Όσον αφορά τους ήδη υπάρχοντες παράνομους μετανάστες που κατακλύζουν την χώρα, σταδιακά, αλλά σύντομα, θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Στον τομέα αυτό η κυβέρνηση είναι ανυποχώρητη και θα επιδείξει αυστηρότητα και μεθοδικότητα. Διότι πλέον όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν υπάρχουν περιθώρια αλτρουισμού και συμπόνοιας. Ή θα συμπονέσουμε και θα συνδράμουμε τους απρόσκλητους επισκέπτες και θα καταστραφούμε ή θα σώσουμε από την καταστροφή τον Τόπο μας στέλνοντας τους πίσω στις πατρίδες τους. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, όσο σκληρό και να ακούγεται δεν υπάρχει μέση οδός. Προέχουν η Ελλάδα, οι Έλληνες πολίτες, οι πόλεις, τα νησιά μας, τα σπίτια μας, ο πολιτισμός και το βιοτικό μας επίπεδο.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΛΕΘΡΟ.