Η ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ 18ΜΗΝΟΥ!

Η συριζοψεκασμένη λετσαρία δεν αποφυλακίζει ληστές, δολοφόνους, βιαστές, εμπόρους ναρκωτικών και άλλους διαβόητους εγκληματίες μόνο με τον διαβόητο νόμο Παρασκευόπουλου.

Τα καλά τα παλικάρια, οι Τσιπροκαμμένοι, βρήκαν κι άλλα μονοπάτια και τώρα αποφυλακίζουν τους συντρόφους ληστές, δολοφόνους, κ.τ.λ., με το κόλπο της παρέλευσης 18μήνου!!!

Έτσι, δύο αλλοδαποί κακοποιοί (η χαρά των «αλληλέγγυων» καθαρματοειδών!) που είχαν συλληφθεί για δύο εν ψυχρώ δολοφονίες και για πολυάριθμες ληστείες, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης 18μήνου – κι αν τους ξαναδούν ποτέ οι δικαστικές και αστυνομικές «αρχές» να μας γράψουν… γράμμα!

Επιπροσθέτως, προσφάτως αφέθηκαν ελεύθεροι κι οι περισσότεροι από τα «προσφυγάκια» που είχαν συλληφθεί για ληστείες (που γίνονταν με ιδιαίτερη σκληρότητα…) ανυποψίαστων πολιτών και τουριστών στου Φιλοπάππου, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου κλπ.

Γίνονται όλα αυτά τυχαία; Ασφαλώς όχι! Βλέπετε, τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως πρότυπό τους τον Νετσάγιεφ, τον Ρώσσο μηδενιστή που μάγεψε τον Λένιν με την «Κατήχηση του Επαναστάτη», στην οποία αποκαλούσε τους κακοποιούς τους «μόνους πραγματικούς επαναστάτες στην τσαρική Ρωσσία» και πρότεινε την «επιστράτευσή» τους από τις κομμουνιστικές συμμορίες! Την οποία, εφήρμοσε αργότερα ο Λένιν και εφαρμόζουν στους καιρούς μας οι παρακρατικές συμμορίες των Τσίπρα-Καμμένου, με την ενσωμάτωση σ’ αυτές των λεγόμενων «ποινικών»!