ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΠΡΙΝ Ο ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ…

Τραμπούκικη επίθεση στην «Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως» από υπάλληλο της Περιφέρειας Αττικής – συνεργάτη της κας Δούρου.
Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το δελτίο τύπου της παράταξής μας, και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα όσα γράψαμε. Η…περιφερειάρχης της καρδιάς μας, Τραμπουκική επίθεση στην «Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως» από υπάλληλο της Περιφέρειας Αττικής – συνεργάτη της κας Δούρου.
 Εναντίον της «Πρωτοβουλίας Κατοίκων Πεδίου του Άρεως». 
Κατά την διάρκεια ενός ειρηνικού διαλόγου των κατοίκων με την εντεταλμένη Σύμβουλο Αλσών της Περιφέρειας Αττικής κυρία Βασιλική Λάσκαρη, επενέβη στην συζήτηση άτομο με άκρως απειλητικές και προσβλητικές εκφράσεις εναντίον τους. 
Στο αποκορύφωμα ο τραμπούκος της «πρώτης φοράς αριστερά» απείλησε περίοικο λέγοντας χαρακτηριστικά «έλα έξω να τα πούμε, θα σου δείξω εγώ…»
Τον άνθρωπο αυτό αναγνώρισαν κάτοικοι ως υπάλληλο της Περιφέρειας Αττικής, ονόματι Ανδρέα Θεολόγου, συνεργάτη της Ρένας Δούρου, με ασαφή καθήκοντα στην Περιφέρεια Αττικής.
Το…χρυσό χάπι προφανώς δεν έδρασε και έπιασαν δουλειά οι τραμπούκοι. Οι ψευτοπαληκαράδες της Δούρου, δρώντας υπό την κάλυψή της προφανώς, αποφάσισαν μια σταλινικού τύπου επίθεση στους αγανακτισμένους πολίτες της περιοχής, που έκαναν το «έγκλημα» να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματικότητα των «αλληλέγγυων».
Αυτή είναι η…δημοκρατικότητα που διέπει εσάς και τους συντρόφους σας κα. Δούρου… Είστε τόσο δημοκράτες όσο σας το επιτρέπουν οι ιδεοληψίες σας… ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΟΛΟΥ.
«Ελληνική Αυγή για την Αττική»