ΟΤΑΝ Ο MISTER TSIPRAS ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ JEFFREY… ΤΙ ΕΙΝ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ;

Και μέσα στον γενικό χαμό και την σύγχυση που επικρατεί, έγινε εχθές το βράδυ συνάντηση mister Tsipra-Jeffrey, στο Μαξίμου. Μια συνάντηση που κράτησε πολύ ώρα (περίπου μιάμιση ώρα), η οποία –όπως «διέρρευσαν» οι «πηγές»: «έγινε σε καλό κλίμα και έμεινε μόνο στο πεδίο των εθνικών θεμάτων. Δεν επεκτάθηκε στις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις».
Μετά την συνάντηση δε, ο Jeffrey μίλησε για συναίνεση: «Θεωρώ απαραίτητη τη σωστή ενημέρωση και συνεννόηση με την κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Αν υπάρχει δυνατότητα η χώρα μας να έχει επιτυχίες, να προχωρήσει μπροστά, χρειάζεται όσο γίνεται περισσότερο εθνική συνεννόηση, εθνική γραμμή και συναίνεση. Είναι καθήκον μας, όλοι αυτό να υπηρετήσουμε».
Λίγο αργότερα, ο Jeffrey συναντήθηκε και με τον Κοτζιά (του οποίου υπήρξε «συνεργάτης» όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών…), ενώ σήμερα θα συναντηθεί και με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, Ντιμιτρόφ, που επισκέπτεται την Ελλάδα.

Είναι προφανές, ότι ο Jeffrey «μπερδεύεται» με το όλο θέμα γιατί έχει πάρει εντολή από τα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά να δώσει στον Tsipra χείρα βοηθείας για την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας. Βλέπετε, αυτό είναι που ενώνει τους δύο «τιτάνες» της πολιτικής: ότι είναι «αμερικανάκια»!

(ΥΓ): Και ο «πολύς» Κοτζιάς, ομοίως…