ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Σ’ ένα απίστευτο όργιο παραπληροφόρησης επιδόθηκαν σήμερα οι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι, για την ονομαστική ψηφοφορία που αιτήθηκε η Χρυσή Αυγή επί του άρθρου 8 που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια.

Ενώ, λοιπόν, η ψηφοφορία για το επίμαχο άρθρο είχε ολοκληρωθεί και ΟΛΑ τα ΜΜΕ έγραφαν το αποτέλεσμα (161 υπέρ έναντι 103 κατά) και φυσικά ήξεραν πολύ καλά τι είχε ψηφίσει ο κάθε βουλευτής και ποιοι απουσίαζαν σκοπίμως, στην συνέχεια των σχετικών δημοσιευμάτων έγραφαν πως… «η ονομαστική ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη» (!!!) κι έπαιζαν την κολοκυθιά με το τι ψήφισε ο κάθε βουλευτής, μιλώντας για «ζυμώσεις», «αναταράξεις» και «διαφοροποιήσεις» γενικώς στα κόμματα!

Ο λόγος προφανής: οι αναγνώστες έψαχναν να βρουν τι ψήφισε ο καθένας, μπερδεύονταν μ’ αυτά που διάβαζαν κι ο καθένας έβγαζε το συμπέρασμα που ήθελε. Για παράδειγμα, ένας «παραδοσιακός» ψηφοφόρος της καμμεναρίας, έμενε ευχαριστημένος, διαβάζοντας ότι μόνο ο Παπαχριστόπουλος «έσπασε» την κομματική γραμμή, υποθέτοντας ότι όλοι οι υπόλοιποι καταψήφισαν. Ή ένας γενικώς «παραδοσιακός» ψηφοφόρος, έμενε με την εντύπωση ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ καταψήφισαν, ή ότι πολλοί του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν ή ότι σύσσωμη η νουδούλα καταψήφισε. Κι όποιος διαβάζει μία φορά για κάποιο θέμα και άκρη δε βρίσκει, δε μπαίνει στον κόπο μετά να αναζητήσει την ίδια είδηση!

Στην πραγματικότητα:   

Από τους «παραδοσιακούς» ΑΝΕΛ, ΔΥΟ βουλευτές ψήφισαν ΥΠΕΡ (Παπαχριστόπουλος και Ζουράρις), οι ΔΥΟ υπουργοί της συγκυβέρνησης (Καμμένος και Κουντουρά) κάπου ήταν κρυμμένοι για να αποφύγουν να καταψηφίσουν και οι υπόλοιποι καταψήφισαν.

Από το δε «παραδοσιακό» ΚΚΕ, απουσίαζαν σκοπίμως –για να μην καταψηφίσουν- ΟΧΤΩ βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο Κουτσούμπας.  

Από ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν μόνον οι Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Θόδωρος Παραστατίδης, ενώ οι λοιποί που εμφανίστηκαν ως «διαφωνούντες» (με πρώτον το Μπόλαρη!) και τους Ιωάννα Κασιμάτη, Γεωργία Γεννιά, Γιάννη Καραγιάννη και Άννα Βαγενά, έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Από τη ΝΔ, υπερψήφισαν η Ντόρα Μπακογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Νίκη Κεραμέως και η εισηγήτρια του κόμματος (δηλαδή εισηγήτρια του «όχι»!!!) Κατερίνα Μάρκου, ενώ το στρίβειν δια της αποχής επέλεξαν οι Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Νίκος Δένδιας , Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Λευτέρης Αυγενάκης, Ανδρέας Βαγιωνάς και Θόδωρος Φορτσάκης ,

Από την κλεφτο-πασοκαρία απουσίαζαν οι εμφανιζόμενοι ως «διαφωνούντες» Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Κρεμαστινός, Γιώργος Αρβανιτίδης και Δημήτρης Τσελέπης.

Καταλάβατε τώρα;