ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Όχι μόνο συνεχίζουν αλλά και επαυξάνουν τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Καμμένου και των δύο πρεσβειών (αμερικανικής και ισραηλινής) τα παραμύθια τους ενόψει της πρότασης νόμου κάποιων Αμερικανών βουλευτών, για επιβολή εμπάργκο πώλησης όπλων στον Ερντογάν Πασά, με πρώτα τα F-35.

Στο παιχνίδι της παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού, μπήκε και ο Ευαγγελάτος, το site του οποίου πανηγύριζε για την δήθεν κοινή δράση του ελληνικού και του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, στηρίζοντάς την σε μια συνέντευξη του διευθυντή του Συμβουλίου Ελληνοαμερικάνικης Ηγεσίας, του οργανισμού HALC, Εντι Ζεμενίδη. Πάρτε μια γεύση:

«Ελληνο-εβραϊκό μπλόκο στην πώληση μαχητικών F-35 στην Τουρκία!

Η ελληνοαμερικάνικη και η εβραϊκή κοινότητα στις ΗΠΑ έχουν ένα… μήνυμα για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! – Σχεδιάζουν νομοσχέδια με τα οποία θα ενισχύουν την θέση της Κύπρου στην γεωπολιτική σκακιέρα. Το πιο σημαντικό όμως θα εμποδίζουν την πώληση των μαχητικών F-35 στον «σουλτάνο»! Σαφές το μήνυμα: «Θα συνεχίσουμε την πίεση μέχρι η Τουρκία να αρχίσει να συμπεριφέρεται υπεύθυνα» – Το τετράπτυχο Αμερικής, Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για άμυνα και ασφάλεια αλλά και οι έρευνες για πηγές ενέργειας στην ανατολική Μεσόγειο…».

Ποια είναι η αλήθεια; Πρώτον, δεν υπάρχει ελληνικό «λόμπι» στις ΗΠΑ, παρά μόνον διάφορες ελληνο-αμερικανικές οργανώσεις, οι οποίες πιο πολύ πιέζουν την Ελλάδα να υπηρετήσει τα αμερικανικά συμφέροντα, παρά την αμερικανική να κατανοήσει τα ελληνικά.

Και δεύτερον, το εβραϊκό λόμπι υπηρετεί πιστά τα συμφέροντα του Ισραήλ και παραδοσιακά τάσσεται υπέρ των Τούρκων, στις ελληνο-τουρκικές διαφορές! Και δεν έχει αλλάξει τώρα, γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα βλέπαμε αλλαγή στάσης και των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ, που μόλις προσφάτως επιβεβαίωσαν την πολιτική των ίσων αποστάσεων που τηρούν μεταξύ θύτη (Τουρκίας) και θύματος «Ελλάδος), η οποία στην πράξη εξυπηρετεί τους Τούρκους!

Αυτά, για να μη μας δουλεύουν!