ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Άρθρο του Κίμωνα Ρωμανού στην εφημερίδα «Εμπρός»

Πριν πολλά χρόνια ο Τζιάνι Ανιέλλι (της Fiat και της Ferrari), προφανώς σκόπιμα, είχε πει το παροιμιώδες «ευτυχώς έχουμε και τους αριστερούς για να κάνουμε τη δουλειά μας…».

Κι όταν ένας από τους πιο προβεβλημένους καπιταλιστές λέει κάτι τέτοιο, δεν μπορεί παρά να ξέρει τι λέει. Η αριστερά λοιπόν και όχι μόνο αυτή, μετά το τέλος του δεύτερου μεγάλου πολέμου, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το εργαλείο και το ενεργούμενο ΟΛΩΝ των καθεστώτων, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Και τα καθεστώτα, όλων των μορφών και διαχρονικά, κατέληξαν στην παγκόσμια σημερινή τυραννία. Απολύτως ελεγχόμενα από την διεθνή του χρήματος και συνεργαζόμενα, βιάζουν Έθνη και Λαούς, καταπιέζουν τις παραδοσιακές αξίες και διαφοροποιήσεις, επιβάλλουν την αφύσικη και αντιανθρώπινη, «ομοιότητα» και υποκριτική «ισότητα».

Ο ευτελισμός κάθε έννοιας αντίστασης και αντισυστημικής πάλης, που παγκόσμια διαχειρίζεται η αριστερά (των βολεμένων και προστατευόμενων από τα καθεστώτα), είναι το καλύτερο και το πιο αποτελεσματικό εργαλείο στα χέρια των ταγών. Οι δυνάστες μας χρησιμοποιούν τα ενεργούμενά τους, για να καταπιέσουν τους λαούς και τα Έθνη, για να συκοφαντήσουν τις γνήσιες δυνάμεις αντίστασης, προβάλλοντας ψευδεπίγραφα και ιστορικά αποτυχημένα πρότυπα. Αταξικές κοινωνίες που κατάντησαν γκουλάγκ για τους λαούς και παλάτια για τους εξουσιαστές, μέχρι που ο εχθρός (ο δήθεν εχθρός δηλαδή ο καπιταλισμός), τα γκρέμισε εν μία νυκτί…

Προσπερνώντας τις γραφικές θεωρίες συνομωσίας, μελετώντας την ιστορία και μένοντας στην πραγματικότητα και στην ουσία, την Ελληνική, την Ευρωπαϊκή και την παγκόσμια, δεν μένει παρά να καταλήξουμε στο ότι οι δυνάμεις που παραμένουν αντιστεκόμενες είναι μόνο οι Εθνικές και Λαϊκές. Στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή, στην Κύπρο μας το ΕΛΑΜ, σε όλη την κατεχόμενη Ευρώπη το ΝPD, η Casa Pound, στην Αμερική τα λευκά κινήματα της πρώην ομοσπονδίας του νότου και παντού αντίπαλοι μας τα ΣΚΥΛΙΑ του παγκόσμιου καθεστώτος. Οι αριστεροί, οι προοδευτικοί, οι αντιφά, οι δήθεν αντισυστημικοί λεχρίτες, αυτοί που απολαμβάνουν την προστασία των καθεστώτων που (υποτίθεται) ότι πολεμούν.

Εδώ έχουμε ρουβίκωνες και επαναστάτες της Πολιτείας και της Εκάλης που κραδαίνουν όπλα και κάνουν πορείες στα άβατα…Πολεμούν, λένε, το καθεστώς. Όταν όμως το ίδιο το (αριστερό, sic) καθεστώς τους χαρακτηρίζει, «συλλογικότητες» αντί τρομοκράτες και «αντισυστημικούς» αντί για πραίτορές του, τι μας λέει?

Το εγχώριο καθεστώς των μνημονίων, της υποτέλειας και της Εθνικής προδοσίας, σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή και την παγκόσμια πραγματικότητα, χρησιμοποιεί τα σκυλιά του, την «αριστερά» της κονόμας, τους δημοσιουπάλληλους για να κάνει τη δουλειά του.

Ας είμαστε λοιπόν ακραίοι εμείς, αρκεί να τους τα λέμε κατάμουτρα χωρίς δηλώσεις μετανοίας και χωρίς να τους ζητάμε πιστοποιητικά νομιμότητας…

Άξιος ο μισθός σας παρακρατικά σκυλιά του καθεστώτος, αλλά θα μας βρίσκετε πάντα απέναντί σας. Εσείς συνεχίστε…ο καθείς εφ ω ετάχθη (ο καπιταλιστής Ανιέλλι το είπε) κι εμείς θα συνεχίσουμε με Πίστη, εναντίον όλων σας!

Ζήτω η Νίκη!