ΣΤΗΝ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΕΣ»

Σεξουαλική εκπαίδευση –και μάλιστα… κατεπειγόντως!- σε «προσφυγοπούλες» σκοπεύει να προσφέρει η κυβέρνηση της… πολυπολιτισμικής Σουηδίας.

Διαθέτει μάλιστα ειδικά κονδύλια (3,7 εκ. Σουηδικές κορώνες, δηλαδή κάπου 347.000 ευρώ) για την παραγωγή μιας σειράς φυλλαδίων και βίντεο που ενημερώνουν τις «προσφυγοπούλες» για το σεξ. Πρόκειται για 11 φιλμ κινουμένων σχεδίων παραγωγής της Σουηδικής Ένωσης για τη Σεξουαλική Εκπαίδευση (RFSU), που καλύπτουν διάφορους τομείς, όπως «Ηδονή και απόλαυση», «Γυναικεία όργανα αναπαραγωγής», «Πόνος κατά τη Συνουσία» και «Τοκετός».

Τα βίντεο εξηγούν τους σεξουαλικούς κανόνες που ισχύουν στη Σουηδία σε διάφορες γλώσσες, από τα Αραβικά και τα Κουρδικά μέχρι τα Περσικά (φαρσί) και τα Αγγλικά και στόχος τους είναι να υπογραμμίσουν ότι «όλοι έχουν το δικαίωμα στο σεξ, τις σχέσεις και το σώμα τους», σύμφωνα με την RFSU.

Να δούμε βέβαια που θα βρουν «προσφυγοπούλες» να «εκπαιδεύσουν» οι… πολυπολιτισμικοί Σουηδοί, γιατί όποια τολμήσει να πάει να «εκπαιδευτεί» θα την… κοψοκεφαλιάσουν οι σύζυγοι, πατέρες και αδελφοί!  

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, τα κρούσματα βιασμών στην… πολυπολιτισμική αυτή χώρα αυξήθηκαν κατά 84% μετά την εισροή «προσφύγων» από μουσουλμανικές χώρες…