Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ 23ΧΡΟΝΟΥ «ΠΡΟΣΦΥΓΑ» ΚΑΙ ΜΙΑΣ 10ΧΡΟΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ, ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ!

 
  
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Φινλανδίας απέρριψε το αίτημα του κατήγορου για να καταδικάσει έναν 23χρονο «πρόσφυγα» ο οποίος είχε σεξουαλική επαφή με ένα 10χρονο κορίτσι, λέγοντας ότι η πράξη αυτή  δεν συνιστά βιασμό.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το φθινόπωρο του 2016 όταν, έπειτα από διάφορα μηνύματα, το «προσφυγάκι» συναντήθηκε με την 10χρονη και επήλθε συνουσία.
Ο «πρόσφυγας» το όνομα του οποίου είναι Juusuf Muhamed Abbudin (από πού να είναι άραγε;) καταδικάστηκε απλά για σεξουαλική επίθεση και όχι για βιασμό και κλήθηκε να πληρώσει στο κορίτσι 3.000 ευρώ.
Για να κάνεις λοιπόν ό,τι γουστάρεις, να τρως, να πίνεις, να «συνουσιάζεσαι» ακόμη και με 10χρονα και να την βγάζεις «καθαρή» πρέπει, πολύ απλά, να είσαι «πρόσφυγας». Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι από τότε που εισέβαλλαν οι «κατατρεγμένοι» στην Ευρώπη, η παιδεραστία αντιμετωπίζεται «ελαφρότερα» (sic).
Το καταλάβαμε όλοι; Ή πρέπει να «συνουσιάσουν» και τα παιδιά μας για να πάρουμε χαμπάρι, να ξυπνήσουμε και να τους πετάξουμε επιτέλους έξω από την Ευρώπη; 
Κ.Π.