ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΕΜΠΑΡΓΚΟ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΦΟΥΜΑΡΑ

Επανερχόμεθα αναγκαστικά στο θέμα του –υποτιθέμενου!- επικείμενου αμερικανικού εμπάργκο όπλων στην Τουρκία, με αρχή την μη παράδοση των μαχητικών αεροσκαφών F-35 στη Τουρκία (η παράδοση της πρώτης παρτίδας έχει οριστεί στις 23 Ιουνίου), εάν δεν ακυρώσει την παραγγελία των S-400 από την Ρωσσία. Κι αυτό γιατί το θέμα έχει ξεφύγει πλέον από τα διαδικτυακά παπαγαλάκια της καμμεναρίας κι έχει επεκταθεί σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ.

Για να μη μας περνάνε για αμερικανάκια οι διάφοροι επιτήδειοι, δεν υπάρχει καμμιά απόφαση για εμπάργκο από την αμερικανική κυβέρνηση και πρόκειται απλώς για κάποια πρόταση νόμου που έχει κατατεθεί από μεμονωμένους βουλευτές της βουλής των Αντιπροσώπων στο νομοσχέδιο του «Ετήσιου Νόμου Εθνικής Άμυνας» (NDAA)!

Άλλο κάνουν κάποιοι μια πρόταση νόμου (που σίγουρα έχουν γίνει και πολλές άλλες προτάσεις στο επίμαχο νομοσχέδιο…) κι άλλο να ψηφιστεί κιόλας.

Ευχόμαστε βεβαίως να ψηφιστεί, αλλά είναι πεποίθησή μας ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να συμβεί κάτι τέτοιο! Γι’ αυτό, ας μην μας πουλάνε φούμαρα!