ΝΤΟΥ… ΠΑΝΤΟΥ! 351 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΜΑΣ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! 1.200 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

Άνοιξε –όπως όλα δείχνουν- την «κάνουλα» ο Ερντογάν Πασάς και πλακώνουν σωρηδόν τα «προσφυγάκια» στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων»!

Μόνο σήμερα, λοιπόν, 270 «προσφυγάκια»… προτίμησαν («Ευχαριστούμε τους μετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα», όπως είχε πει παλαιότερα και ο πρόεδρος Πάκης…) την Λέσβο!

Από το πρωί, σε τέσσερα περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, εκ των οποίων ένα στην πλαζ της πόλης (!!!), έφτασαν 226 «προσφυγάκια» τα οποία μεταφέρθηκαν και καταγράφονται στο hot spot της Μόριας. Επίσης σε ένα άλλο περιστατικό, τις απογευματινές ώρες, πλάκωσαν στην περιοχή της Συκαμινιάς, στη βόρεια Λέσβο, ακόμα 45 «προσφυγάκια» – σύνολο Λέσβου: 271!

Την δε Χίο… προτίμησαν σήμερα 80 «προσφυγάκια»!

Άρα, Λέσβος+Χίος= 351 «προσφυγάκια» μέσα σε μια μέρα!

Επιπλέον, από την πρωτομαγιά και χωρίς να προσμετρηθούν οι σημερινές… προτιμήσεις, στα νησιά του βορείου Αιγαίου έφτασαν συνολικά 831 «προσφυγάκια». Από αυτούς 554 πέρασαν στη Λέσβο, 218 στη Χίο και 50 στη Σάμο. Με τις σημερινές αφίξεις ο αριθμός των «προσφύγων» που μας… προτίμησαν τις τελευταίες έξι μέρες που πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου αγγίζει τους 1.200!

Δεν είναι… θαύμα;