ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ «ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ»

Γράφει η Κορίνα Πενέση

Μια συγκλονιστική επιστολή προς της κυβέρνηση των ΗΠΑ έστειλε η Καναδή Ντόουν Στεφάνοβιτς, η οποία μεγάλωσε σε ομόφυλη οικογένεια  και προειδοποιεί για τις τραγικές συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης.

Η εν λόγω κοπέλα μεγάλωσε σε ομόφυλη οικογένεια με γκέι πατέρα, ο οποίος πέθανε το 1991 από AIDS και αρκετά χρόνια μετά αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις τραγικές συνέπειες που είχε στην ίδια η ανατροφή της σε ομόφυλη οικογένεια στο βιβλίο της «Η επίδραση των ομοφυλόφιλων γονέων». Τον Απρίλιο του 2015 συνέταξε μακροσκελή επιστολή με αποδέκτες την αμερικανική κυβέρνηση και την αμερικανική Δικαιοσύνη, στην προσπάθειά της να αποτρέψει τη νομιμοποίηση υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους γονείς. Σημειώνουμε ότι στον Καναδά ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου κατοχυρώθηκε με ομοσπονδιακή εντολή το 2005.

Με την συγγραφέα της επιστολής αλλά και του βιβλίου ήρθαν σε επαφή πάνω από 50 ενήλικα παιδιά που μεγάλωσαν επίσης με ομοφυλόφιλους γονείς και μοιράστηκαν τις ίδιες ανησυχίες.

Προειδοποιούν λοιπόν πως οι συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης είναι οργουελιανές στη φύση και την έκταση.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρει και τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:

«Τα παιδιά δεν είναι εμπορεύματα που μπορούν να διαχωριστούν δικαιολογημένα από τους φυσικούς τους γεννήτορες και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ μη συνδεδεμένων ενηλίκων. Τα παιδιά οικογενειών του ίδιου φύλου θα αρνηθούν πολλές φορές τη θλίψη τους και προσποιούνται ότι δεν τους λείπει ένας βιολογικός γονέας, νιώθουν πιεσμένα να μιλούν θετικά λόγω της πολιτικής γύρω από τα ομοφυλόφιλα νοικοκυριά. Ωστόσο, όταν τα παιδιά χάνουν οποιονδήποτε από τους βιολογικούς γονείς τους λόγω θανάτου, διαζυγίου, υιοθεσίας ή τεχνολογίας τεχνητής γονιμοποίησης, βιώνουν ένα οδυνηρό κενό. Είναι το ίδιο για εμάς, όταν ο γκέι γονιός μάς φέρνει τον/τη σύντροφο του ιδίου φύλου στη ζωή μας. Ο σύντροφός τους δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει τον χαμένο βιολογικό μας γονέα»…

«Οι μητέρες και οι πατέρες φέρουν μοναδικά και συμπληρωματικά δώρα στα παιδιά τους. Σε αντίθεση με τη λογική του γάμου ατόμων του ίδιου φύλου, το φύλο των γονέων έχει σημασία για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών. Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι η πλειονότητα των φυλακισμένων ανδρών δεν είχαν πατέρες στο σπίτι. Οι πατέρες από τη φύση τους ασφαλίζουν την ταυτότητά τους, ενσταλάζουν την κατεύθυνση, παρέχουν την πειθαρχία, τα όρια και την ανάληψη κινδύνων στις περιπέτειες, και δίνουν διά βίου παραδείγματα για τα παιδιά. Αλλά οι πατέρες δεν μπορούν να γαλουχήσουν τα παιδιά στη μήτρα ή να γεννήσουν και να θηλάζουν τα μωρά τους. Οι μητέρες γαλουχούν τα παιδιά με μοναδικούς και ευεργετικούς τρόπους που δεν μπορούν να αναπαραχθούν από τους πατέρες».

«Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας πυραύλων για να γνωρίζεις ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι ανατομικά, βιολογικά, φυσιολογικά, ψυχολογικά, ορμονικά και νευρολογικά διαφορετικοί μεταξύ τους. Αυτές οι μοναδικές διαφορές παρέχουν διά βίου οφέλη για τα παιδιά, τα οποία δεν μπορούν να αναπαραχθούν από τους “νομικούς” γονείς ίδιου φύλου παίζοντας διαφορετικούς ρόλους των δύο φύλων ή επιχειρώντας να υποκαταστήσουν το χαμένο αρσενικό ή θηλυκό πρότυπο στο σπίτι. Στην πραγματικότητα, ο γάμος του ίδιου φύλου όχι μόνο στερεί από τα παιδιά τα δικαιώματά τους στη φυσική συγγένεια, αλλά δίνει στο κράτος την εξουσία να παρακάμψει την αυτονομία των βιολογικών γονέων, πράγμα που σημαίνει ότι τα δικαιώματα των γονιών γίνονται αντικείμενο σφετερισμού από την κυβέρνηση. […]

Αυτά και άλλα πολλά αναφέρει η Ντόουν Στεφάνοβιτς σε μια επιστολή που αξίζει πραγματικά να διαβαστεί από όλους, μα πάνω απ’ όλα από την υπερκομματική αριστεροδεξιά σπείρα του Ελληνικού κοινοβουλίου, προτού αποφασίσουν να θέσουν βόμβα στα παραδοσιακά θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας με το να βάλουν την υπογραφή τους στην εγκληματική διάταξη που θα επιτρέψει και στην Χώρα μας την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.

Οι Έλληνες θα αντισταθούν στις ιδεοληψίες των αριστεριστών του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων του και γνωρίζουν πως μόνο η Χρυσή Αυγή στηρίζει απόλυτα τους πυλώνες του Έθνους και της Πατρίδας, δηλαδή Οικογένεια και Θρησκεία.