ΚΙ ΑΛΛΟ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ»! ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΑΡΙΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» ΣΤΟ ΣΔΟΕ… ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο «ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ»!

Μετά από τον «υπερπατριωταρά» πολιτευτή Δωδεκανήσων και σύμβουλο του Καμμένου, που θέλησε να κάνει «δωρεά» κάποιων ασήμαντων αναλώσιμων υλικών σε σχολείο της Λέρου, μαζί με έναν… Τούρκο (!!!), άλλος ένας «υπερπατριωταράς» των ψεκασμένων ΑΝΕΛ πιάστηκε «κλέπτων οπώρας»!  

Η εμπλοκή του «υπεπατριωταρά» στο σκάνδαλο αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία που υπέβαλε γνωστός δικηγόρος του Ηρακλείου, ότι τον εκβίασε και προσπάθησε να τον εξαπατήσει, ζητώντας του χρήματα δήθεν για να μεσολαβήσει στο ΣΔΟΕ που υποτίθεται ότι «ξεσκόνιζε» τις υποθέσεις του!

Ο δικηγόρος προσποιήθηκε ότι συμφώνησε, όταν ο καμμενικός εκβιαστής τον επισκέφθηκε μαζί με έναν λογιστή που έχει παρελθόν σε ποινικές υποθέσεις και του ζήτησαν 2.000 ευρώ για να τον βοηθήσουν να αποφύγει τις κυρώσεις. Όμως, πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια, κατήγγειλε τον εκβιασμό και οι αστυνομικοί του έδωσαν 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα για να τα παραδώσει στους εκβιαστές.

Στο ραντεβού εμφανίστηκε μόνο ο λογιστής, ο οποίος συνελήφθη με το προσημειωμένο ποσό και παραδέχθηκε ότι ενεπλάκη στην υπόθεση έναντι αμοιβής από τον ψεκασμένο εθνοσωτήρα.

Ο οποίος αναζητείται γιατί κρύβεται, προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες του νόμου!