8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ MARFIN ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συμπληρώνονται σήμερα 8 χρόνια από το φρικτό έγκλημα στην Μαρφίν, στο κέντρο των Αθηνών, όταν παρακρατικοί αριστεριστές των εγκληματικών συμμοριών της «εξωκοινοβουλευτικής» αριστεράς έκαψαν εν ψυχρώ τρεις συνανθρώπους μας (κι ένα αγέννητο παιδί, καθώς το ένα θύμα ήταν έγκυος…)! Σας θυμίζουμε τα ονόματα των νεκρών που έκαψαν ζωντανούς οι κομμουνιστές εμπρηστές και είναι ξεχασμένοι απ’ όλους, γιατί δεν τους λένε Γρηγορόπουλους: Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο βρέφος της), Παρασκευή Ζούλια και Νώντας Τσακάλης.

8 χρόνια και οι αριστεριστές δολοφόνοι (όπως και όλοι αυτοί που συνήργησαν στην αποτρόπαιη δολοφονία…) εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, καθότι έχουν εξασφαλίσει ασυλία απ’ ολόκληρο το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο!

Αλλά έρχεται η ώρα της Νέμεσης με την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί του στυγερού αυτού κομμουνιστικού εγκλήματος θα πληρώσουν πολύ ακριβά για τα εγκλήματά τους!