ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ «ΔΩΡΕΕΣ» ΜΑΖΙ Μ’ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ! ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ, ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για «πατριωταράδες» και όψιμους «τουρκοφάγους»…

Ένας πολιτευτής των ψεκασμένων στα Δωδεκάνησα, ο οποίος τυγχάνει και σύμβουλος του υπουργοπάνου Καμμένου, ονόματι Γιώργος Παλαπουγιούκ (qu’ est-ce que c’ est?), μαζί με έναν Τούρκο ονόματι Gokhan Arda, θέλησαν να κάνουν… δωρεά αναλώσιμων υλικών στο Εσπερινό Γυμνάσιο της Λέρου – προφανώς για διαφήμιση της υποψηφιότητας του πολιτευτή των ψεκασμένων, ενόψει των εκλογών, που δεν θα αργήσουν…

Η περίεργη «δωρεά» είναι η εξής: «21 Μαρκαδόροι, 5 κούτες χαρτί εκτυπωτή / φωτοτυπικού Α4, 1 κούτα χάρτινα ντοσιέ, 8 κουτάκια έγχρωμοι συνδετήρες, 5 κουτάκια μεταλλικοί συνδετήρες Νο 4, 4 κουτάκια Νο 3, Φάκελοι αλληλογραφίας διαφόρων μεγεθών».

Ωστόσο, η κίνησή τους αυτή προκάλεσε την αντίδραση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, που αποτελείται από μαθητές μια και είναι ενήλικοι, αποστέλλοντας σχετικό έγγραφο προς την αρμόδια Σχολική Επιτροπή του δήμου Λέρου. «Με αυτό το έγγραφο τα μέλη του Συλλόγου κατόπιν ψηφοφορίας εκφράζουν την αντίθεση τους ως προς τη λήψη της δωρεάς, λόγω της πολιτικής κατάστασης, των Εθνικών διαφορών μας με τους Τούρκους, αλλά και βάση του περιστατικού φυλάκισης των Ελλήνων στρατιωτών στην Ανδριανούπολη».

Έτσι μπράβο, Ελληνόπουλα! Προπάντων η εθνική αξιοπρέπεια!

(ΥΓ): Στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε, ο «τουρκοφάγος» Καμμένος κάνει τεμενά στον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ…