ΠΑΡΤΕ ΝΑ’ ΧΕΤΕ «ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ»: ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Οι φανατικοί του ISIS απειλούν ξανά. Αυτή τη φορά για ένα τεράστιο γεγονός. 

«Σκοτώστε τους όλους». Το απειλητικό αυτό μήνυμα εκτοξεύει το Ισλαμικό Κράτος εναντίον των οπαδών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου στη Μόσχα.

Οι τζιχαντιστές απειλούν τους οπαδούς τους ποδοσφαίρου που θα παραβρεθούν τον ερχόμενο μήνα στο μεγάλο αθλητικό γεγονός στη γαλλική γλώσσα σε αφίσα που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα γαλλικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος.

Η επίμαχη αφίσα απεικονίζει ένα μαχαίρι μπροστά από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στη Ρωσία.

Η εικόνα τρόμου συνοδεύεται από την ακόλουθη λεζάντα γραμμένη στα γαλλικά: «Tuez-les tous» που σημαίνει «Σκοτώστε τους όλους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει βάλει στο στόχαστρο μεγάλα αθλητικά γεγονότα με στόχο να επιτύχει τις μεγαλύτερες ανθρώπινες απώλειες.

H αφίσα αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα γαλλικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Intelligence, η οποία παρακολουθεί την τρομοκρατική δραστηριότητα.

Είναι προφανές, ότι οι τζιχαντιστές απειλούν και χτυπάνε όπου θέλουν κι όποτε θέλουν, καθώς είναι πανταχού παρόντες! Ας όψονται οι νεοταξίτες «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», που τους άνοιξαν τις πύλες!

Κ.Π.