ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΕΝΑΣ 17ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΣΕ ΡΟΠΑΛΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»!

Μάχες με ρόπαλα και πέτρες έδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο λιμάνι της Πάτρας, αντιμαχόμενες ομάδες «προσφύγων» – αυτών που διαμένουν στα πρώην εργοστάσια της ΑΒΕΞ και Λαδόπουλου.

Τα επεισόδια έληξαν με την επέμβαση της Αστυνομίας, που απώθησε τους συμπλεκόμενους προς τους παραπάνω χώρους διαμονής τους.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, τα «προσφυγάκια» που διαμένουν στην ΑΒΕΞ επιτέθηκαν στα «προσφυγάκια» που διαμένουν στου Λαδόπουλου, για να πάρουν την ρεβάνς.

Στα επεισόδια αυτά τραυματίστηκαν δεκάδες και πιο σοβαρά απ’ όλους ένας 17χρονος (αγνώστου προελεύσεως – η Αστυνομία δεν δίνει εθνικότητες, εκτελώντας εντολές των Τσίπρα και Καμμένου) μάλλον με ρόπαλο στο κεφάλι!

Ο τραυματίας με τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» κι από κει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του!

Είστε ευχαριστημένοι τώρα αληταράδες «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», που κουβαλήσατε αυτούς τους δύστυχους στην Ελλάδα, υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια, και τώρα τους έχετε εγκαταλείψει στη μοίρα τους και σκοτώνονται αναμεταξύ τους;