ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΘΡΟΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται η κατοχική ΧΟΥΝΤΑ των ξεφτιλισμένων, από την «υποδοχή» που επεφύλαξε ο λαός της Λέσβου στο κατοχικό ανδρείκελο και γιο-γιό της Μέρκελ και του Τραμπ, που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας!

Αυτοί, λοιπόν, οι οποίοι τάχα αδυνατούν να πιάσουν έστω και έναν από τους παρακρατικούς αληταράδες τους, που πραγματοποιούν ελεγχόμενες δήθεν «καταδρομικές» επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας, έχουν συλλάβει μέχρι τώρα 9 (!!!) Έλληνες στην Λέσβο, ως πρωταγωνιστές των χθεσινών «επεισοδίων»!

Παράλληλα, έχουν εξαπολύσει απίστευτη αστυνομική τρομοκρατία, με τους «μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους» (όπως τους αποκαλούν οι ίδιοι και τα χαϊδεμένα παιδιά τους…) να «χτενίζουν» το νησί για να κάνουν κι άλλες συλλήψεις, κρατώντας στα χέρια τους λίστες που τους έχουν δώσει ξεδιάντροποι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για στάση, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές, εξύβριση και απόπειρες σωματικής βλάβης!

Είναι προφανές, ότι τα προσκυνημένα χουντικά ανδρείκελα τρόμαξαν από την μεγαλειώδη λαϊκή αντίδραση των Ελλήνων της Λέσβου και επιχειρούν να πατάξουν το φαινόμενο εν τη γενέσει του, πριν γίνει τσουνάμι και τους πάρει ο λαός φαλάγγι ο λαός σ’ ολόκληρη τη χώρα!

Η κόκκινη τρομοκρατία, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

(ΥΓ): Κι αν κάποιοι ξεφτιλισμένοι ονειρεύονται ρεβάνς για την συντριβή τους το 1944 και το 1946-1949, καλό είναι να θυμηθούν ποιος γέλασε τελευταίος! Μόνο που τώρα δεν υπάρχουν «σοσιαλιστικές» χώρες στα βόρεια σύνορά μας, για να βρουν καταφύγιο!