ΛΕΤΣΑΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Απάντηση στις εκδηλώσεις της λαϊκής οργής στην Λέσβο κατά του ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ στο νησί κατοχικού πρωθυπουργού, έδωσε μέσω κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων των χειραγωγούμενων ΜΜΕ (τα οποία τις πρώτες ώρες απέκρυπταν τα γεγονότα που διαδραματίζονταν!), η πανικόβλητη μαρξιστική – μνημονιακή λετσαρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην κατάπτυστη «διαρροή» των υπογείων Μαξίμου, αναφέρονται τα κάτωθι αισχρά ψεύδη περί «επιθέσεων», κ.τ.λ.:

Μυτιλήνη: Επεισόδια από ομάδα ακροδεξιών

Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ που κατέγραφαν τα γεγονότα αλλά και πολίτες δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 80 νεαρών του ακροδεξιού χώρου, μετά την πορεία εκατοντάδων πολιτών της Λέσβου προς τη γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Οι νεαροί τους προπηλάκισαν, τους απείλησαν και τους χτύπησαν , ενώ από κάποιους προσπάθησαν να αποσπάσουν και να καταστρέψουν κάμερες και φωτογραφικές μηχανές.

Κάποιοι μάλιστα από τους δημοσιογράφους κρύφτηκαν σε εισόδους πολυκατοικιών όπου και εγκλωβίστηκαν επί ώρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι νεαροί επικοινωνούσαν με σύστημα ομαδικής συζήτησης μέσω κινητής τηλεφωνίας ενώ ενήλικες ντόπιοι γνωστοί για τη δράση τους στον ακροδεξιό χώρο, τους προμήθευαν με πέτρες τις οποίες και συνέλεγαν. Οι συνεχείς επιθέσεις κατά των αστυνομικών κάποια στιγμή και με κάδους απορριμμάτων στους οποίους είχαν βάλει φωτιά, αποκρούονταν από αστυνομικούς που έκαναν χρήση χημικών.

Για μειοψηφία ακροδεξιών που επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ στη Λέσβο κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ».

Η κόκκινη τρομοκρατία της κατοχικής συγκυβέρνησης των λούστρων της Μέρκελ και του Τραμπ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ο λαός της Λέσβου, ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

(ΥΓ): «Της πορείας των εκατοντάδων»; Θα θέλετε, κομμούνια, να ήταν «εκατοντάδες»; Τουλάχιστον 5.000 λαού διαδήλωσαν εναντίον σας, κι αυτό είναι γεγονός πρωτοφανές στην ελληνική ιστορία, για ένα νησί του Αιγαίου!