ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ISIS ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΑΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ

Οι φανατικοί του ISIS προειδοποιούν για τυχαίες δολοφονίες με ανατριχιαστική αφίσα με το σύνθημα «Ισλαμικό Κράτος» κακογραμμένο με αίμα σε τοίχο σχεδόν ένα χρόνο μετά την φρικαλεότητα σε συναυλία.

Η προπαγανδιστική φιγούρα απεικονίζει μια σκοτεινή γωνία του Μάντσεστερ με τις λέξεις «Ισλαμικό Κράτος» κακογραμμένες με αίμα πάνω από ένα πτώμα πεταμένο στο πεζοδρόμιο.

Το μήνυμα που συνοδεύει την εικόνα του μικρού δρόμου στα βόρεια της πόλης προειδοποιεί » θα εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις που σας δώσαμε».

Το γεγονός λαμβάνει χώρα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την ήμερα που ο Άγγλος εκ γενετής  S.A  σκότωσε 22 ανθρώπους συμπεριλαμβανομένων παιδιών κάτω των 8 ετών όταν πυροκρότησε βόμβα αυτοκτονίας στην έξοδο του Μάντζεστερ αρένα.

Η φρικαλεότητα στις 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με αυτοσχέδια οβίδα σαν εκρηκτικό μηχανισμό ενώ οι νεαροί οπαδοί αποχωρούσαν  από την συναυλία της Αριάνας Γκράντε.

Μια μέρα αργότερα ο ΙΣΙΣ υποστήριξε ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από » έναν στρατιώτη της Khilafah» σε απάντηση » των παραβιάσεων ενάντια σε μουσουλμανικά εδάφη.

Σύμφωνα με έγκυρο site το οποίο παρακολουθεί και καταγράφει την τρομοκρατική δραστηριότητα  η τελευταία απειλή του ΙΣΙΣ  εκφράστηκε με προειδοποιήσεις για τυχαίες επιθέσεις  στους κατοίκους των δυτικών χωρών .

Είναι η τελευταία από μια μακρά σειρά διαδικτυακών  απειλών που εκτοξεύει η τρομοκρατική ομάδα.

Μόλις λίγες μέρες πριν εξτρεμιστές εξέδωσαν αφίσα με τον όρκο να αιματοκυλίσουν τους ουρανούς με επιθέσεις σε αεροσκάφη.

Η τρομοκρατική ομάδα προειδοποίησε τους επιβάτες αεροπλάνου » θα είστε  εύκολη λεία» δείχνοντας όπως αποδείχτηκε το εσωτερικό καμπίνας αεροσκάφους.