ΑΓΡΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ… ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ!

Άγρια ρατσιστικά επεισόδια ξέσπασαν στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, μεταξύ Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών και κατέληξαν σε εμπρησμούς!

Πιο συγκεκριμένα, τα «προσφυγάκια» από το Πακιστάν πήραν βενζίνη από το πρατήριο του χωριού κι έκαψαν όλα τα αυτοσχέδια καροτσάκια των Μπαγκλαντεσιανών, με τα οποία πωλούν διάφορα προϊόντα (φαγώσιμα). Και μαζί με τα καροτσάκια, κάηκε και το περίπτερο ενός ανύποπτου Έλληνα («παράπλευρη απώλεια»!), που βρισκόταν εκεί κοντά!

Ιδού τι δήλωσε σχετικά ο Έλληνας ιδιοκτήτης του καμένου περιπτέρου για το συμβάν:

“ Υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα στους μετανάστες από το Μπαγκλαντές και τους μετανάστες από το Πακιστάν. Από ότι έμαθα, κάποιοι μετανάστες από το Πακιστάν έκαψαν όλα τα καροτσάκια χθες τη νύχτα! Εδώ στο περίπτερο βρισκόταν κολλητά ένα καροτσάκι, του έβαλαν φωτιά, έπιασαν οι τέντες και κάηκε το περίπτερο. Εγώ έφτασα εδώ περίπου στις 2 τα ξημερώματα. Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική ήρθαν αμέσως. Η Πυροσβεστική μάλιστα, ήρθε δύο φορές, γιατί αρχικά έβαλαν φωτιά σε καροτσάκια που βρίσκονται κοντά στο κτίριο της Κοινότητας και μετά ξαναήρθε για το περίπτερο, ενώ υπήρχε και φωτιά δίπλα από την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου! Η κατάσταση έχει ξεφύγει στο χωριό”.

Αλήθεια, θα τον αποζημιώσουν οι Τσίπρας, Καμμένος και λοιποί «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»;