Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Στην υγειά των κορόιδων ήπιε ο Γιουνκέρ στην Αθήνα

Η επιχείρηση εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού δια της καλλιέργειας της πεποίθησης πως η χώρα βαδίζει στα τελευταία βήματα προ της εξόδου από την εποχή των Μνημονίων συνεχίζεται αδιαλείπτως, με τελευταία παράσταση την παρουσία και ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ στην βουλή μέσω, της οποίας ετέθη επισήμως η ευρωπαϊκή σφραγίδα στην από κάθε άποψη θρασεία παραμύθα της επιτυχούς υλοποίησης του προγράμματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο στα πλαίσια της μνημονιακής μας δικτατορίας, δεν επετράπη στα κόμματα να απευθυνθούν προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος με όψη κατάκοπου από το ξενύχτι και το αλκοόλ, επευφημούσε την κυβέρνηση για τα μνημονιακά της επιτεύγματα και παράλληλα εξαπέλυε δίχως το παραμικρό για τον ίδιο και τις Βρυξέλλες κόστος, την ωραιοφανή -πλην πλήρως αναληθή- προοπτική της μεταμνημονιακής εποχής, «όπου η Ελλάδα θα αποκτήσει εκ νέου όλα τα δικαιώματά της», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Χωρίς το δικαίωμα αντιλόγου στις εξωφρενικές θέσεις Γιουνκέρ (τις οποίες το «συνταγματικό» τόξο σύσσωμο αποθέωσε) οι οποίες αν μη τι άλλο υποτιμούν τη νοημοσύνη των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτή την αισχρή παράσταση επίδειξης ψεύδους και αποπροσανατολισμού. Ούτως ή άλλως, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν δίνει δεκάρα για τη διάσωση της «Ευρώπης των τραπεζιτών και του Γιουνκέρ» μέσω της θυσίας γενεών νέων Ελλήνων και ξεπουλήματος της Πατρίδος μας.

Από την περασμένη Πέμπτη εντούτοις, η πολυδιάστατη κλίκα των λακέδων των Μνημονίων πανηγυρίζει: η χώρα εξέρχεται των Μνημονίων τον προσεχή Αύγουστο και ανοίγει εμπρός της διάπλατα ο δρόμος της οικονομικής ανάκαμψης, διαλαλούν μετά κομπασμού. Στο θέατρο αυτό του παραλόγου βεβαίως, μετέχει τόσο η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου όσο και η αντιπολίτευση των «δημοκρατικών» δυνάμεων, με τον πρόεδρο μάλιστα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπόσχεται μείωση των φόρων και επενδύσεις ύψους 100 δισεκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες θα καταστήσουν την Ελλάδα… κάτι σαν Ελβετία! Καμία σημασία δεν έχει το γεγονός ότι ο ίδιος άνθρωπος, ο πρόεδρος της ΝΔ, δήλωνε ευθέως και δίχως να αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών πως οι υπογραφές της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου δεσμεύουν και την επόμενη κυβέρνηση και η ΝΔ θα τις τιμήσει. Αφού λοιπόν η χώρα εξέρχεται της μνημονιακής εποχής και αποκτά εκ νέου όλα τα δικαιώματα ενός κράτους-μέλους της ευρωζώνης, ποια η χρεία των ρητών δεσμεύσεων για το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος μέχρι το 2022 και το 2060 αντίστοιχα, ποιος ο ρόλος του υπερταμείου ξεπουλήματος ο χρονικός ορίζοντας του οποίου αγγίζει τα 100 έτη; Οι επερχόμενες νέες περικοπές των συντάξεων και η μείωση του αφορολόγητου;

Είναι όμως η οικονομική υποδούλωση η μοναδική παράμετρος των δεινών που οι κυβερνώντες επέφεραν στην Πατρίδα και στο Λαό; Ρίξ’ τε μια ματιά στα φλέγοντα εθνικά θέματα και συνάμα στο λαθρομεταναστευτικό και την έκρηξη της εγκληματικότητας για να εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα. Κατά «σύμπτωση διαβολική», φρενίτις έχει καταλάβει το «συνταγματικό» τόξο ούτως ώστε να παραχωρηθεί στους σλάβους των Σκοπίων το όνομα Μακεδονία. Φρενίτιδα τέτοια που υποχρεώνει και τους «εταίρους» να συγχαρούν την κυβέρνηση για τον ζήλο της να ξεπουλήσει την Ιστορία, τον Πολιτισμό, το Όνομα της Μακεδονίας, την ίδια -με απλά λόγια- την Εθνική μας Ψυχή…

Ενδεικτικό του κλίματος εξαπάτησης το γεγονός πως όλα τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τη δήλωση Γιουνκέρ προς Τουρκία για την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. «Η Ευρώπη στο πλευρό μας κατά της Τουρκίας», το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν για να αποκοιμίσουν τον Ελληνικό Λαό. Ελάχιστα εξ αυτών των μέσων έπαιξαν την απάντηση της Άγκυρας: «Η Τουρκία δεν παίρνει διαταγές από κανέναν»!  Κι όσο διαρκεί ο μύθος της «ευρωπαϊκής προστασίας της Ελλάδος», τόσο πιο απροετοίμαστοι και στρατιωτικά απογυμνωμένοι θα βρεθούμε μπροστά στην εντεινόμενη τουρκική απειλή που χτυπά βροντερά την πόρτα μας, με την κυβέρνηση-τσίρκο και τα κόμματα της «δημοκρατικής» αντιπολίτευσης να προσποιούνται πως δεν ακούν.

Μοναδική παραφωνία σε αυτό το επίπλαστο κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας για ένα ευοίωνο μέλλον, η Χρυσή Αυγή. Της οποίας η φωνή θα πρέπει να φιμωθεί για να μην αφυπνίζεται ο Ελληνισμός και να μην προετοιμάζεται για εκείνο που έρχεται. Δυστυχώς για τους πολιτικούς μας αντιπάλους και τους μηχανισμούς τους, τις θέσεις της Χρυσής Αυγής συμμερίζεται η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Αναπόφευκτα συνεπώς, θα έρθει η στιγμή που αυτή η ταύτιση απόψεων θα εκφρασθεί πολιτικά. Δεν θα την επιβάλλουν φυσικά τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης, μήτε και ξένα κέντρα που κάνουν κουμάντο στη χώρα μας. Θα επιβληθεί από τον ίδιο το Λαό μας που θα βιώνει μια πραγματικότητα εκ διαμέτρου αντίθετη από τα αφηγήματα των Τυράννων του, από το Λαό μας που θα ταπεινώνεται, θα εξευτελίζεται, θα εξαθλιώνεται και θα δολοφονείται μέσα στην ίδια του την Πατρίδα. Αυτός ο ίδιος ο Λαός θα θέσει το τέλος της αντεθνικής Τυραννίας και ταυτόχρονα θα σημάνει την απαρχή της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού. «Αν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα, τότε αυτό το μέλλον μας ανήκει», είχε διακηρύξει προ μακρού χρόνου ο Αρχηγός μας. Τούτο ισχύει απολύτως και σήμερα και εναπόκειται στη θέληση των Χρυσαυγιτών να το κατακτήσουν, εξακοντίζοντας την πρόκλησή τους στην αιωνιότητα.