ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΣΙΠΡΑ… ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Επιχείρηση κατατρομοκράτησης των κατοίκων της Λέσβου στήνουν ψευδοκρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί, ενόψει της αυριανής επίσκεψης του… λαοπρόβλητου κατοχικού πρωθυπουργού στο νησί – συνοδεία 17 (!!!) διμοιριών των ΜΑΤ, κλιμακίων της Ασφάλειας, της Αντιτρομοκρατικής και της ΚΥΠ!!!

Σύμφωνα με βρώμικες «διαρροές»: «Ανησυχία επικρατεί σε κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο προβοκάτσιας κατά του Αλέξη Τσίπρα, που θα επισκεφθεί και θα μιλήσει στη Μυτιλήνη την Πέμπτη. Η ανησυχία προκύπτει από τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έχουν αποστείλει ακροδεξιά στοιχεία στο νησί και μέσω των οποίων καλούσαν σε συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην πόλη…».

Επιπλέον, οι τουρκοπροσκυνημένοι αμερικανοκομμουνιστές προαναγγέλλουν και νέες –γενικές κι αόριστες, που μπορεί να αφορούν τον καθέναν – συλλήψεις «ακροδεξιών στοιχείων» για τον πρόσφατο λαϊκό ξεσηκωμό κατά της λαθρομετανάστευσης, επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν όλο τον κόσμο που συμμετείχε:

«Εντός του αμέσως επόμενου διαστήματος αναμένονται συλλήψεις 6-7 ακροδεξιών που είχαν επιτεθεί στους πρόσφυγες στην πλατεία Σαπφούς με κακουργηματικές κατηγορίες- μεταξύ των οποίων και για ρατσιστική βία. Θα απαγγελθούν επίσης σε 6-7 ακόμα άτομα κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα…».

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ο κατοχικός πρωθυπουργίσκος της Μέρκελ, του Τραμπ και του Σόρος στην πολύπαθη Λέσβο! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!