Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ Η… ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ

Γράφει ο Σταύρος Καρεφυλλάκης

Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν, απονέμει τον βαθμό του υποναυάρχου στην Μπουμπουλίνα σχεδόν 200 χρόνια μετά και αντί να του βγάλουν όλοι το καπέλο, τον ειρωνεύονται.

Δεν υπάρχει πιο μεγαλειώδης τρολιά στην χρεοκοπημένη και διαλυμένη Ελλάδα του 2018, από το να απονέμεις βαθμό στην Μπουμπουλίνα.

Ο Πάνος Καμμένος τρολάρει ασύστολα. Και αυτό που κάνει ακόμα πιο επιτυχημένη την τρολιά, είναι η θέση που έχει ο Καμμένος.

Γιατί άλλο να τρολάρει ένα ζαβό στο Facebook και άλλο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Μου αρέσουν αυτοί που λένε πως ο Καμμένος δεν έχει τα προσόντα για την θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να κάθεσαι στην καρέκλα που έκατσαν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και άλλες τέτοιες κορυφαίες μορφές του Ελληνισμού.

Και όλοι καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει η θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας σε ένα προτεκτοράτο. Είναι θέση-κλειδί.

Υπάρχει κάτι πιο αστείο από το να δίνεις το 2018 τον βαθμό του υποναυάρχου στην Μπουμπουλίνα; Μήπως ετοιμάζουν τον Παπαφλέσσα για… Αρχιεπίσκοπο;

Φυσικά τιμούμε την Αθάνατη Μπουμπουλίνα, αλλά αυτά είναι γραφικότητες του Καμμένου μπας και αρπάξει τις ψήφους δεξιών τσιφτετελοπατριωτών.

Εν τω μεταξύ, έχει γεμίσει η χώρα θείτσες και χωροφύλακες.

Τις τελευταίες μέρες, υπάρχουν πολλοί Έλληνες που είναι έξαλλοι με τις εξελίξεις στην Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία.

Εκτός από έξαλλοι, είναι και γελοίοι. Το διαστημικό πρόγραμμα σας μάρανε στο προτεκτοράτο.

Η Ελλάδα είναι επισήμως προτεκτοράτο αλλά κανείς δεν μιλάει για το έγκλημα.

Τους απασχολεί το διαστημικό πρόγραμμα της Ελλάδας.

Πάντως εγώ παραδέχομαι τον Πάνο Καμμένο γιατί μπορεί να είναι πολιτικός απατεώνας όπως σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αλλά και οι περισσότεροι πολίτες της χώρας, αλλά έχει τρελή αίσθηση του χιούμορ.

Κακώς αναζητούν οι Έλληνες τη σάτιρα στους ηθοποιούς και στους συγγραφείς.

Την καλύτερη σάτιρα σήμερα στην Ελλάδα την κάνει ο Πάνος Καμμένος. Γνήσιος απόγονος του Αριστοφάνη.

Ο Καμμένος φοράει στολές, σταυρώνει σαν θείτσα τους πιλότους μας πριν μπουν στα αεροσκάφη, κάνει υποναύαρχο την Μπουμπουλίνα μετά από 200 χρόνια, δείχνει κατάμουτρα στους Έλληνες όλη την παθογένεια και την αναπηρία της ελληνικής κοινωνίας και στέλνει όλες τις σατυρικές επιθεωρήσεις αδιάβαστες.

Εν τω μεταξύ, η τρολιά του Καμμένου για την Μπουμπουλίνα είναι κορυφαία, γιατί σίγουρα θα κάνει πολλούς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, να πιστέψουν πως η σημερινή «ηρωική» τους δράση στο προτεκτοράτο θα αναγνωριστεί σε 200 χρόνια από σήμερα.

Εύγε Πάνο!