ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ; ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ (!) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Άρθρο της Κορίνας Πενέση από την εφημερίδα «Εμπρός»

8 χρόνια «επιτυχημένης» συνταγής των εθνοκτόνων Μνημονίων και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από απτά σε όλους μας.

Η Ελληνική νεολαία οδηγείται μαζικά στην μετανάστευση στο εξωτερικό και όσοι παραμένουν στην χώρα είναι είτε άνεργοι είτε εργάζονται νυχθημερόν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι.

Μεγάλη μερίδα του Λαού έχει φτωχοποιηθεί και οι Έλληνες πια δεν γεννάνε, αλλά αντικαθίστανται καθημερινά από τις ορδές των λαθρομεταναστών. Οι συνταξιούχοι έχουν εξαθλιωθεί με συνεχείς μειώσεις και λαμβάνουν πια φιλοδωρήματα, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες οδηγούνται μαζικά στην χρεοκοπία. Λουκέτα σε κάθε γειτονιά.

Πρόσφατα λοιπόν, συνέβη το εξής εξωφρενικό: Ελληνίδα, με μια συγκλονιστική επιστολή της στο υπουργείο Εσωτερικών, ζήτησε άσυλο για να έχει ίδια δικαιώματα με τα «κατατρεγμένα προσφυγάκια»! 

Πρόκειται για άλλη μία από τις Ελληνίδες οι οποίες οδηγούνται από την κυβέρνηση στην πλήρη εξαθλίωση. Της έχουν στερήσει κάθε πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω μη αποδοχής από μέρους της του ΑΜΚΑ, ενώ δεν έχει δικαίωμα στην εργασία, ούτε στη συνταξιοδότηση!!!

 Την ίδια ώρα στους λαθρομετανάστες-πρόσφυγες παρέχονται τα… πλήρη δικαιώματα, ενώ κατά παράβαση του Συντάγματος θα τους χορηγήσουν την ελληνική ιθαγένεια (ιθαγένεια και όχι υπηκοότητα), παρά το ότι για να την πάρουν πρέπει να μιλάνε ελληνικά και να μην είναι παιδόφιλοι! (Αφού, ως γνωστόν οι ισλαμιστές καταπατούν τα δικαιώματα και της γυναίκας και των παιδιών, πολλά από τα οποία τα χρησιμοποιούν για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ορέξεις).

Έτσι λοιπόν, κάποιοι ζητούν άσυλο στην ίδια τους την Πατρίδα, ζητώντας τα ίδια δικαιώματα με τους παράνομους εισβολείς.

Έλληνες, μην τους κάνετε το χατίρι και μην λυγίζετε! Τιμωρήστε αυτούς που ευθύνονται για το εθνικό μας χάλι για πάνω από σαράντα χρόνια! Τιμωρήστε τους με τον τρόπο που θα τους πονέσει! Ελάτε στις τάξεις του μοναδικού πολιτικού σχηματισμού που μπορεί να βγάλει την χώρα από την μέγγενη των Μνημονίων και να οδηγήσει την Πατρίδα στην αυτάρκεια και την εθνική υπερηφάνεια!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο Τόπος!