ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΞΟΝΑΣ» ΚΑΙ… ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!

Θα ήταν απλά γελοία τα «εθνικόφρονα» διαδικτυακά παπαγαλάκια της ξεφτιλοκαμμεναρίας (και της αμερικανικής πρεσβείας…), αν δεν ήταν επικίνδυνα, καθότι δημιουργούν φρούδες ελπίδες στον ελληνικό λαό.

Αφού, λοιπόν, μας τελείωσε -με τις ποντιοπιλατικές δηλώσεις του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ- το παραμύθι που «φορέθηκε» το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για τους Αμερικανούς και τους Ισραηλινούς «φίλους» που θα… τσακίσουν την Τουρκιά και θα μας δώσουν την… Πόλη και την… Αγιά-Σοφιά, γιατί δεν… χωνεύουν τον Ερντογάν Πασά της, τώρα νέοι… φίλοι της Ελλάδος προστίθενται στην καλπάζουσα φαντασία των παπαγάλων. Έστω και… Βαλκάνιοι!

Έτσι, με αφορμή μια 10ήμερη (από 1 έως 10 Ιουνίου) άσκηση των ειδικών δυνάμεων Ελλάδος-Ρουμανίας-Βουλγαρίας και Σερβίας, οι κατάπτυστοι και καταγέλαστοι παπαγάλοι ανακάλυψαν την ενεργοποίηση… «ορθόδοξου άξονα» (με τις… «ευλογίες της δύσης»), που τάχατες στέλνει… μήνυμα στους Τούρκους, πως «ο εχθρός είναι κοινός».

Ας μην ανησυχούμε, λοιπόν! Αν μας επιτεθούν οι Τουρκαλάδες θα σπεύσει προς βοήθειά μας ο… «ορθόδοξος άξονας». Και μετά… ξύπνησαν τα πολλαπλώς ξεφτιλισμένα… πολεμοχαρή παπαγαλάκια!

(ΥΓ): Χου μωρή ρόμπες!