ΒΕΛΓΙΟ: ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ (!!!) ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ DEBATE – ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο τίτλος που μόλις διαβάσατε ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.

Δεν  είναι τυπογραφικό λάθος ούτε ¨τρολάρισμα¨. Στο Βέλγιο έχει δημιουργηθεί ένα κόμα με το ονομα ISLAM, σκοπός του, σύμφωνα με την ιδρυτική του διακύρηξη, να δημιουργηθεί μέσα στο Βέλγιο ένα ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Ανάμεσα στα πολλά και…όμορφα που προτείνει ο Redouane Ahrouch, ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος, έιναι η εφαρμογή του νόμου της Σαρίας σε όλη την βελγική επικράτεια.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν΄στο κανάλι RTL-TVI πραγμτοποιήθηκε debate πολτικών αρχηγών, και μεταξύ άλλων ο κύριος Ahrouch ήταν καλεσμένος. Για κακή τύχη των δημοσιογράφων όμως, ανάμεσά τους υπήρχαν και γυναίκες.

Το τι επακολούθησε ξεπερνα τα όρια της παράνοιας, καθώς όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής  της εκπομπής, ο Μ.Ahrouch ενώ χαιρέτησε δια χειραψίας όλους τους άντρες δημοσιογράφους, επέφυγε επιδεικτικά να κάνει το ίδιο και με τις γυνάικες, ενώ δεν δέχτηκε η μακιγιές της εκπομπής να τον μακιγιάρει γιατί δεν ήθελε ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ.

Ο ισλαμιστής ηγέτης ερωτούμενος για αυτή την αντικοινωνική του συμπεριφορά απαάντησε:

¨Η χειραψία είναι μία δυτική συνήθεια, δεν υπάρχει κανένας νόμος που να με υποχρεώνει να κάνω χειραψία με κανέναν….¨

Το debate έγινε περισσότερο άβολο και αμήχανο για τους παρεβρισκομένους όταν ο ισλαμιστής πολιτικός δέχτηκε ερώτηση από την Emmanuelle Praet, μια γυναίκα δημοσιογράφο. O κ. Ahrouch αρνήθηκε ακόμα και να την κοιτάξει!!!

Όταν ερωτήθηκε και για αυτή του την συμπεριφορά, απάντησε ότι ¨τις ακούει με προσοχή΄.

Μετά το debate η εφημερίδα  ¨La Derniere Heure¨ μίλησε με την δημοσιογράφο Emmanuelle Praet, η οποία είπε πως η εμπειρία της ήταν σοκαριστική ενοιωσε ταπεινωμένη και άχρηστη.

Το πιο τρομακτικό πράγμα ομως, σύμφωνα με την βελγίδα δημοσιογράφο, ήταν το πόσο σοβαρός και ψυχρός ήταν ο Redouane Ahrouch κατά την διάρκεια αυτής του της συμπεριφοράς. ¨Δεν επαιζε κανενός είδους παιχνίδι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ¨

Αξίζει να σημειωθεί ότι έλαμψαν δια της απουσίας του οι απανταχού φεμινιστικές οργανώσεις!!!

Ο Redouane Ahrouch, είχε εκλεγεί στο προάστιο Molenbeek των Βρυξελλών πριν από έξι χρόνια. Η περιοχή θεωρείγται προπύργιο των ισλαμιστών στην ευρώπη και όχι αδικα, καθώς μερικοί από τους τζιχαντιστές που ήταν υπεύθυνοι για τα τρομοκρατικά χτυπήματα, στην Μαδρίτη (193 νεκροί) και στο Παρίσι (137 νεκροί), ήρθαν κατευθείαν απο αυτό το προάστιο των Βρυξελλών.

Η Ευρώπη δρέπει τους καρπούς της πολυπολιτισμικότητας που η ίδια έσπειρε….

Πηγή: voiceofeurope