Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ «ΕΥΧΕΤΑΙ» ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΗΡΩΝ, ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ομιλία σε εκδήλωση των αποφοίτων αμερικανικών πανεπιστημίων και του φορέα «Νέο Ρεύμα-Νέο Όραμα», πραγματοποίησε ο πολυπράγμων Αμερικανός πρεσβευτής (ή μήπως Ύπατος Αρμοστής;) σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Στην ομιλία του είπε πως «όλοι στην Ουάσινγκτον ευχόμαστε να επιστρέψουν σπίτι τους», για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που εξακολουθούν να είναι όμηροι των Τουρκαλάδων –πιστών συμμάχων των… φίλων μας, Αμερικανών.

Εν συνεχεία, ο πρέσβης εξήρε τις… επιτυχίες (success story κι ακόμα παραπάνω…) των Τσιπροκαμμένων (άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει – και καλά ο Τσίπρας, είναι λιγνός, με τον Καμμένο που είναι… βαρέων βαρών είναι το πρόβλημα…), λέγοντας με στόμφο πως «η Ελλάδα έχει επιστρέψει, είναι ανοιχτή στο επιχειρείν και η οικονομία έχει αρχίσει να ανακάμπτει, ότι υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες εδώ σε ό,τι αφορά τις αμερικανικές και διεθνείς επενδύσεις».

Τέλος, ο Ύπατος Αρμοστής (γιατί να το κρύψομεν άλλωστε…), δήλωσε πως πολύ θα βόλευαν την υπερδύναμη τα λιμάνια της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης, για να μετατραπούν σε ορμητήρια για τις ιμπεριαλιστικές επιδρομές των «καλών» της υπόθεσης!

Αμφιβάλλει κανείς πως η επιθυμία του ήταν διαταγή, η οποία θα εκτελεσθεί το συντομότερο δυνατόν από τους Ελλάδι υποτακτικούς του;