ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του πως Τούρκοι κομάντος κατέβασαν την Ελληνική Σημαία από βραχονησίδα, απαντώντας κατά τον τρόπο αυτό στην πρόκληση της αναρτήσεώς της από τρία ελληνόπουλα. Πώς αντέδρασε το καταχρηστικώς λεγόμενο «ελληνικό» Κράτος στην ιταμή αυτή ενέργεια; Υιοθέτησε ασυζητητί την γραμμή Ερντογάν περί προκλήσεως και επιτέθηκε με σφοδρότητα στους Έλληνες νέους διακηρύσσοντας εμμέσως πλην σαφώς πως η Εθνική Υπερηφάνεια στην Ελλάδα της υποτέλειας και του ραγιαδισμού απαγορεύεται αυστηρά!

Είχε προηγηθεί η ακατάσχετη φλυαρία και οι πολιτικάντικοι λεονταρισμοί του υπουργού Εθνικής Άμυνας Καμμένου και κυρίως, το ομιχλώδες -ακόμη- συμβάν της πτώσης ενός ελληνικού μαχητικού κατά τη διάρκεια αναχαίτισης στο Αιγαίο, πτώση που οδήγησε στο θάνατο έναν Έλληνα Αξιωματικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Επ’ αφορμή του τελευταίου τραγικού περιστατικού, τρία Ελληνόπουλα προχώρησαν στην ύψωση της Ελληνικής Σημαίας επί νησίδων του Αιγαίου, για την προστασία των οποίων θυσίασε τη ζωή του ο σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος. Ανώτατα στελέχη της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας υποστήριξαν ευθύς αμέσως πως στρατιωτικές δυνάμεις της γείτονος φρόντισαν να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία σε μια από τις νησίδες και αυτό πραγματικά συνέβη στη νησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος. Έκτοτε, συνέβησαν δύο πράγματα: Πρώτον, ο Καμμένος μετατράπηκε από πολεμοχαρής λέων σε φιλήσυχο και φιλειρηνικό γατάκι και δεύτερον, σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις του «δημοκρατικού» τόξου σε συνεννόηση πάντοτε με τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης εξαπέλυσαν έναν επικοινωνιακό πόλεμο προσβλητικών μομφών και κατηγοριών για πρόκληση προκλήσεων έναντι των γειτόνων, οι οποίες στρέφονταν ευθέως κατά των Ελλήνων νέων και εμμέσως εις βάρος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας που αρνείται να συμβιβαστεί με το πνεύμα υποτακτικότητας που διέπει το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο.

Άξαφνα το δόγμα Καμμένου που κατέκλυσε τα μέσα ενημέρωσης το προηγούμενο χρονικό διάστημα και προέβλεπε το «τσάκισμα όποιου Τούρκου πατούσε πόδι σε νησί του Αιγαίου», μετατράπηκε σε «τσάκισμα όποιου Έλληνα θα είχε το θράσος να υψώσει τη Σημαία μας σε νησί του Αιγαίου»! Κι ενώ τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης με στρατευμένους, καθεστωτικούς δημοσιογραφίσκους και χυδαίους κι αστράτευτους πολιτικάντηδες, κατηγορούσαν εν χορώ τα «προκλητικά» Ελληνόπουλα που θέτουν σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα(!), το ίδιο το Κράτος δια της πολιτικής του ηγεσίας και προπαντός δια του υπουργού Άμυνας Καμμένου νομιμοποιούσε την τουρκική αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο, υιοθετώντας επί της ουσίας την γραμμή της Άγκυρας.

Η κλιμάκωση της περασμένης εβδομάδας πανικόβαλε την κυβέρνηση των κομμουνιστών και του «τουρκοφάγου» συνοδοιπόρου τους, γεγονός το οποίο προκάλεσε τις σπασμωδικές, προκλητικές της αντιδράσεις, τις οποίες υιοθέτησε και η ΝΔ αλλά χλεύασε η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο, χάνοντας τον έλεγχο της καταστάσεως, έφτασε στο οριακό εκείνο σημείο όπου καλείται να επιλέξει μεταξύ της προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας ή της διασφάλισης και διατήρησης του μεταπολιτευτικού status quo το οποίο και θεωρούν πως θα απειληθεί σε περίπτωση κλιμάκωσης της έντασης. Με απλά λόγια και προκειμένου να μην γκριζαριστεί η μεταπολιτευτική εξουσία, το ψευτορωμέικο επιλέγει συνειδητά και έναντι οιουδήποτε εθνικού κόστους να γκριζαριστεί το Αιγαίο. Αυτή είναι η αλήθεια την επικοινωνιακή διαχείριση της οποίας ανέλαβαν οι ινστρούχτορες των εθνικών θεμάτων, οι οποίοι και μας ενημέρωσαν για το πόσο «λανθασμένη και επικίνδυνη υπήρξε η πρωτοβουλία των νεαρών Ελλήνων για τα εθνικά μας συμφέροντα»…

Αναπόφευκτα, δεν αργεί η ημέρα εκείνη κατά την οποία με παρόμοιο τρόπο το ψευτορωμέικο θα απαιτήσει από τα Ελληνόπουλα να μην υψώνουν την Σημαία μας στη Θράκη, διότι αυτό θα προκαλεί το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και τους ανθρώπους του. Μοναδική παραφωνία σε αυτή την χυδαία επίδειξη υποτέλειας που κατέκλυσε την επικαιρότητα της εβδομάδος που πέρασε, υπήρξε η τοποθέτηση της Χρυσής Αυγής, όπως αυτή διατυπώθηκε ξεκάθαρα και σαφέστατα από τον Αρχηγό της, Ν.Γ.Μιχαλολιάκο: Υψώστε περήφανα την Ελληνική Σημαία σε κάθε γωνιά της Πατρίδος! Απόδειξη αν μη τι άλλο, πως η Ελλάς των Πατέρων μας δεν έχει πεθάνει. Ζει, μάχεται και θα νικήσει, γιατί η Πίστη είναι πιο δυνατή κι από τη φωτιά και κυρίως επειδή οι καιροί που έρχονται θα ξεράσουν τους δειλούς και τους προσκυνημένους και θα αναδείξουν τους θαρραλέους και γενναίους!