ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΚΡΑΥΓΩΝ ΓΙΑ «ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ… «ΣΧΕΔΙΟ ΛΕΝΙΝ»

Ενώ –κατά γενικήν ομολογία, ακόμα και συστημικών δημοσιογράφων- η δίκη της Χρυσής Αυγής έχει εξελιχθεί σε κακόγουστη φάρσα κι έχει βαλτώσει, οι δε συνήγοροι της πολιτικής αγωγής μαζί με τους «αλληλέγγυους» της φυλλάδας των Ιών κάνουν αγωνιώδεις εκκλήσεις για λίγη δημοσιότητα, «εθνικόφρων», μονίμως οργισμένος και… φωνακλάς εκδότης εφημερίδας, δήθεν φιλικά διακείμενης προς την Χρυσή Αυγή, εξέδωσε… απόφαση, αλλά μόνο για… δύο εκ των «κατηγορουμένων», με τις εξής ποινές «ολικής εξόντωσης» (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει…): 10 χρόνια φυλακή στον Ν. Μιχαλολιάκο, 15 χρόνια φυλακή στον Ηλία Κασιδιάρη! Συμπληρωματικά, στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων και διάλυση του Κινήματος. Κι όλα αυτά θα συμβούν –σύμφωνα με τον «εθνικόφρονα»- πριν από τις βουλευτικές εκλογές, κατ’ εφαρμογήν του… «σχεδίου Λένιν» του ΣΥΡΙΖΑ, για να «εξευμενιστούν οι αριστεροί ψηφοφόροι».

Τι θέλει να πει (πάντα με… φιλική διάθεση) ο «ποιητής» στα στελέχη και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής; Είναι προφανές: ο Ηγέτης και τα βασικά στελέχη της Χρυσής Αυγής θα στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα και θα καταλήξουν στις φυλακές, το δε Κίνημα θα διαλυθεί και δεν θα συμμετάσχει καν στις επόμενες εκλογές! Οπότε, φύγετε όσο είναι καιρός και πηγαίνετε σε κάποιο άλλο «πατριωτικό» κόμμα και μετά στον… «ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς», που θα ενώσει κομματίδια και οργανώσεις-σφραγίδες, για το… καλό του τόπου!

Φιλότιμη η προσπάθειά του, άξιος ο μισθός του, αλλά πολύ φανερές και κραυγαλέα προβοκατόρικες οι προθέσεις του! Άλλωστε, κάτι παρόμοια μας τα’χουν ξαναπεί κι άλλοι, προ των ευρωεκλογών του 2014 και των βουλευτικών του 2015 (πως θα απαγορευθεί από τον Άρειο Πάγο η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, κ.τ.λ.) και δεν πιάνουν πλέον. Αλλού αυτά, συστημικά παπαγαλάκια!