ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΠΡΟΣ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»: ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Συμβουλές για χαλαρή τήρηση των κανόνων της πολιτικής ορθότητας, δίνει με άρθρο του στην «Καθημερινή» ο πολύς Αλέξης Παπαχελάς (παλιός αριστεριστής κι εδώ και πολλά χρόνια ο πιο αγαπημένος δημοσιογράφος εν Ελλάδι των Αμερικανών), με αφορμή τον ξεσηκωμό των κατοίκων της Λέσβου και το κυνήγι μαγισσών (με στοχοποίηση και σχηματισμό δικογραφιών…) που έχει εξαπολύσει η τοπική Αστυνομία, με «εντολές άνωθεν».

Σύμφωνα με τον παμπόνηρο «γκουρού» της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, οφείλει το σύστημα να κάνει που και που τα «στραβά μάτια», γιατί μπορεί να προκύψουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα και να στραφούν οι αγανακτισμένοι πολίτες στην Χρυσή Αυγή. Ειδικά δε, εάν επαληθευτούν οι προβλέψεις ότι το φετινό καλοκαίρι θα υπάρξει μαζική είσοδος εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στα νησιά μας, ανάλογη του 2015.

Ιδού κάποια χαρακτηριστικά σημεία του άρθρου – προειδοποίηση:

«Η υπερβολική πολιτική ορθότητα χαρίζει ψηφοφόρους και οπαδούς σε ακραίες πολιτικές δυνάμεις και στους ευαγγελιστές του φοβικού λαϊκισμού… Στην Ελλάδα ορισμένοι κάνουν το ίδιο λάθος, και θα το πληρώσουμε. Παράδειγμα, οι διαμαρτυρίες λόγω της υπερβολικής συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών στα νησιά. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και το πιστοποιούν άνθρωποι μετριοπαθείς και υπεύθυνοι, ούτε ρατσιστές ούτε φασίστες εκ πεποιθήσεως. Όταν βάζουν κάποιοι στο ίδιο τσουβάλι τους ακροδεξιούς με τους πολίτες που αγανακτούν με τις συνθήκες που επικρατούν, είναι προφανές ότι δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Όσο τους σνομπάρουν ή τους επικρίνουν με τρόπο πολύ επιθετικό τόσο θα τους στέλνουν απέναντι.

Μέχρι τώρα είμαστε τυχεροί και έχουμε επιδείξει μια ωριμότητα ως κοινωνία. Τυχεροί, γιατί δεν έχει συμβεί κάποιο πραγματικό ή fake επεισόδιο που να γίνει αντικείμενο αξιοποίησης από ακραίες δυνάμεις ή κίτρινα μέσα ενημέρωσης… Τώρα, ενδέχεται να ξαναζήσουμε μια κρίση σαν και αυτή του 2015. Τα βόρεια σύνορά μας είναι σφραγισμένα. Η κατάσταση είναι διαφορετική. Θα χρειασθεί πολύ μεγάλη προσοχή για να μην προκληθούν πολιτικές και κοινωνικές εντάσεις που θα μας ξεπεράσουν όλους».

Μα είστε ήδη ξεπερασμένοι, εσείς και το σύστημά σας, «Dear Alexis», αλλά δεν το έχετε καταλάβει ακόμη! Πολύ σύντομα, ο ελληνικός λαός θα σας δώσει να καταλάβετε!