ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ – ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

 
Οι ίδιοι αδίστακτοι αλγερινοί που είχαν επιχειρήσει να βιάσουν δύο φοιτήτριες στον λόφο του Στρέφη, τρομοκράτησαν τον κόσμο για άλλη μια φορά στο κέντρο της Αθήνας. 
Συγκεκριμένα, επιχείρησαν υπό την απειλή όπλου να ληστέψουν άνδρα στην Ομόνοια και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. 
Οι Αλγερινοί είχαν διαπράξει πολλαπλές παρόμοιες επιθέσεις τέτοιου τύπου τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, στην ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι οι τρεις συλληφθέντες αποτελούν τμήμα ευρύτερης συμμορίας που χτυπά με τον ίδιο τρόπο σε κεντρικά μέρη της Αθήνας.

Ως αδίστακτοι περιγράφονται από τις Αρχές οι τρεις υπήκοοι Αλγερίας που συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην πλατεία Κάνιγγος, την ώρα που επιχειρούσαν να ληστέψουν έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μέλη μεγαλύτερης σπείρας που συνηθίζει να «χτυπά» στο κέντρο των Αθηνών. 

Μετά την επίθεσή τους στις φοιτήτριες οι αδίστακτοι κακοποιοί επιλέγουν όχι να κρυφτούν αλλά να «χτυπήσουν» ξανά, αυτή τη φορά έναν ηλικιωμένο άνδρα που κινείται στην πλατεία Κάνιγγος. Τον περικυκλώνουν και επιχειρούν να τον ληστέψουν, όμως στο σημείο βρίσκεται τζιπάκι της ΟΠΚΕ που αναζητούσε τους τρεις Αλγερινούς. Οι αστυνομικοί βλέπουν το περιστατικό και επεμβαίνουν, καταφέρνοντας να συλλάβουν τους δράστες που όχι μόνο δεν παραδίδονται αλλά χτυπούν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που όμως τους περνούν χειροπέδες.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
Κ.Π.