ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ… «ΘΕΜΑΤΑΚΙ» ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ! ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ… ΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

Μπορεί να πέρασε ο Καρνάβαλος, αλλά για τους ψεκασμένους κάθε μέρα είναι… καρναβάλι!

Έτσι, κατά την συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής για το μέγα θέμα της δυνατότητας υιοθεσίας παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης δήλωσε την αντίθεσή του – αλλά είπε ότι το κόμμα του ψηφίζει… «ναι επί της αρχής»: «Ο ρόλος της αναδοχής κρίνεται σημαντικός. Εμείς δεν συμφωνούμε να επιτρέπεται η αναδοχή στα ομόφυλα ζευγάρια. Δεν αρκεί ένα πιστοποιητικό. Λέμε ναι επί της αρχής και επιφυλασσόμαστε να καταθέσουμε τις όποιες προτάσεις μας».

Για το ίδιο θέμα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παπαχριστόπουλος, δεν ξεκαθάρισε μεν τη στάση που θα κρατήσει στο επίμαχο άρθρο για το… «θεματάκι» (όπως το αποκάλεσε, επιχειρώντας να το υποβαθμίσει…), αλλά έκανε λόγο «για αντιδράσεις που υπάρχουν από ανθρώπους που δεν είναι καλά πληροφορημένοι» – εννοώντας προφανώς όσους αντιτίθενται στο νομοσχέδιο, αφήνοντας να διαφανεί πρόθεση υπερψήφισης:

«Αφορά ελάχιστο αριθμό ατόμων. Εκεί θέλω τη σοφία σας. Να το δούμε ανθρώπινα. Εγώ μεγάλωσα στην επαρχία. Κάποιοι δημιουργούν ψεύτικες ειδήσεις. Υπάρχει ένα μικρό αλλά υπαρκτό θεματάκι, να το δούμε με αγάπη, δεν το έχω σκεφτεί ακόμα».

Αυτοί είναι οι «ευσεβείς», «συντηρητικοί», «αναγκαίο καλό», ή όπως αλλιώς λέγονται για να κοροϊδεύουν την ελληνική κοινωνία!