Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ «ΧΩΝΕΨΕΙ» Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Μπορεί να διαψεύσθηκε η πρόβλεψη του υπουργείου Εργασίας, ότι στο νομοσχέδιο για την δυνατότητα στην αναδοχή παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης θα υπάρξει «σύγκλιση» από τον χώρο της «ευρωπαϊκής δεξιάς», αλλά όχι για τους λόγους που θα φανταζόταν ο καθένας – ότι είναι θέμα αρχής (για την προστασία της οικογένειας) και διαφωνία επί της ουσίας.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε κατά την συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής η εισηγήτρια της νουδούλας Κατερίνα Μάρκου, η «ευρωπαϊκή δεξιά» δεν διαφωνεί καθόλου με την δυνατότητα της αναδοχής από τους λεγόμενους «ομοφυλόφιλους», αλλά δεν θα ψηφίσειτο σχετικό νομοσχέδιο μαζί με τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», διότι εκτιμά δεν το επιτρέπουν ακόμα οι κοινωνικές συνθήκες, διότι η ελληνική κοινωνία δεν έχει χωνέψει ακόμη το γεγονός ότι ένα ομόφυλο ζευγάρι μπορεί να γίνει ανάδοχη οικογένεια.

Ιδού η πραγματική θέση της νουδούλας, για να μην μας δουλεύουν οι κάθε λογής επιτήδειοι κομματάρχες της:

«Οι κρίσιμες κοινωνικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την επεξεργασία μιας τέτοιας επιλογής. Δεν αρκεί η ανάδοχη οικογένεια να είναι δεκτική, πρέπει να το χωνέψει και η κοινωνία. Αυτή είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας, για την οποία θα κριθούμε».

Τα σχόλια δικά σας!