ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ: 83.000.000 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ, 40.000.000 ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ;

Αποτέλεσμα εικόνας για γύφτοι έχουν σπίτια και κοιμούνται έξω

Η Φωτίου των «γεμιστών» σε μια απέλπιδα και ψηφοθηρική προσπάθεια, κατάφερε να εξοικονομήσει δημόσιο χρήμα ύψους 83.000.000 ευρώ, με σκοπό να υλοποιηθεί ένα ακόμη «Πρόγραμμα μετεγκατάστασης για 110.000 Ρομά σε όλη Ελλάδα».

Το ερώτημα είναι, ποιοι ρομά θα μετεγκατασταθούν στις δομές της Φωτίου;

 Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

Εκείνοι που έχουν σπίτια (σε νόμιμα οικόπεδα ή καταπατημένα) αλλά σκηνώνουν απέξω;
Ή εκείνοι που έχουν σπίτια σε άλλες πόλεις αλλά καταλαμβάνουν και μια έκταση κάπου αλλού στήνοντας ένα παράπηγμα στην αρχή, ψαρεύοντας τα επιδόματα του δήμου όπου κατασκηνώνουν, περιμένοντας τα επιδόματα της Ε.Ε. για να αναγείρουν οικοδομή και καλά;

Πολλές φορές αυτά τα χρήματα τα χρησιμοποιούν για την επέκταση των… «δραστηριοτήτων» τους.
Μετά εγκαταλείπουν την περιοχή πουλώντας το παράπηγμα σε κάποια άλλη οικογένεια που θα διεκδικήσει με την σειρά της τα επιδόματα και τα δικαιώματα της. Και μετά άλλη και μετά άλλη κλπ κλπ. Μπίζνα με σίγουρη απόδοση στην υγειά όλων των υπολοίπων…

Αποτέλεσμα εικόνας για γύφτοι σπίτια

Την ίδια στιγμή που για τα σχολικά γεύματα ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ έχουν πιστωθεί με μόλις 40.000.000 ευρώ, το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η ίδια η υπουργός, προτίμησε αντί να ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ τα σχολικά γεύματα, να γκετοποιήσει τους ρομά σε λουξ δομές όπου κανείς τους δεν θα εργάζεται και άπαντες θα απολαμβάνουν ασυλία.

 
Ο Ελληνικός Λαός έχει πικρή πείρα από αντίστοιχες προσπάθειες προηγούμενων ετών, οι οποίες απέτυχαν παταγωδώς, αφού οι πανάκριβες δομές στέγασης του παρελθόντος κυριολεκτικά ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΑΝ.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό των εργατικών κατοικιών της Αγίας Βαρβάρας Αττικής πριν πολλά χρόνια όπου μέσα σε 6 μήνες έμειναν τα κτίρια κουφάρια και τα πάντα πωλήθηκαν πριν τα σπίτια εγκαταλειφθούν, καθώς και μια αντίστοιχη προσπάθεια, στο «camping Ασπροπύργου», που οδήγησε σε περαιτέρω γκετοποίηση των Ρομά η οποία έληξε εκείνη την περίοδο με την περίφημη επέμβαση των ΕΚΑΜ στον καταυλισμό στον Ασπρόπυργο για τη σύλληψη σκληρών κακοποιών.

 

Με αυτά και άλλα τέτοια, με την υποστήριξη των επαγγελματιών των «μειονοτήτων», διάφορων αριστεριστών των ΜΜΕ και άλλων εκμεταλλευτών του υπόλοιπου πολιτικού κόσμου, που πάνε προεκλογικά και συναλλάσσονται με τις φατρίες, έμαθαν, όσοι από αυτούς ζουν από το έγκλημα, να μην φοβούνται την Αστυνομία και τον νόμο, να μην εργάζονται, να μην προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τίποτε παραπάνω από πολλαπλά προβλήματα.

 

 

Οι Ρομά δεν χρειάζονται περισσότερα χρήματα από όσα παίρνουν, ούτε και επιδόματα τα οποία στερείται το υπόλοιπο του Ελληνικού Λαού και κυρίως οι 40.000 και πλέον άστεγοι της Αθήνας και των άλλων πόλεων.

Δεν χρειάζεται το κορμί της χώρας άλλα «hot spot» όσο λουξ και αν φαντάζουν τα container της κ. Φωτίου.

 Οι «πορφυρογέννητοι» των… «δικαιωμάτων και της πολιτικής ορθότητας» δεν έμαθαν και δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα γκέτο του Μενιδίου, του Ζεφυρίου και των Άνω Λιοσίων, τη χονδρική και λιανική της πρέζας, την ενδημική παραβατικότητα κάποιων εξ αυτών, από όπλα και ναρκωτικά έως εκμετάλλευση ανηλίκων για επαιτεία και τώρα θέλουν να σκορπίσουν χρήματα σε λουξ δομές που σύντομα δεν θα υπάρχουν…


Για την Ελληνική Αυγή για την Φυλή αυτά που πρέπει να γίνουν είναι απλά και αποτελεσματικά απελευθερώνοντας τα κονδύλια για τα σχολικά γεύματα.
  • Καλύτερη εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και αυστηρή κρατική και δημοτική επιτήρηση σε θέματα εκπαίδευσης των παιδιών τους ώστε να επιτευχθεί η περίφημη «ενσωμάτωση» τους.
  • Εργασία, εργασία, εργασία, ώστε να φροντίζουν και αυτοί – όπως όλοι οι άλλοι Έλληνες – τις οικογένειες τους με αξιοπρέπεια και όχι με επιδόματα και εγκλεισμό.
  • Αυστηρή τιμωρία στους υποκριτές γονείς που γράφουν τα παιδιά τους στα σχολεία και μόλις εισπράξουν τα επιδόματα απαιτούν από τα παιδιά τους ή τα επαινούν όταν αυτά εγκαταλείπουν το σχολείο.
  • Πάταξη της εγκληματικότητας των ρομά με παράλληλη κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου.
 
 

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΧΌΛΙΑ: